| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Tommaister Profil |
Dobrý den,
validátor w3c mi nechce zvalidovat stránky a vyhodí mi vždy chybu: This document can not be checke.Sorry, I am unable to validate this document because on line 149 it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8 (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication. The error was: utf8 "\xEC" does not map to Unicode Nevíte někdo co to po mě chce ? A o jaký řádek v jakém souboru jde ? ještě nedávno mi validator šel a ted ani tuk :D stranky které nejdou zvalidovat : www.musnet.cz Moderátor Joker: Zkopíroval jsem do titulku výstižnější část hlášky (původně: „validator w3c - chyba?Sorry! This document can not be checke“)
|
||
| margin Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 10. 2011, 07:33:13
Tommaister:
„A o jaký řádek ... jde ?“ line 149 A taky řádek 168, jak zjistil český validátor. „v jakém souboru ... ?“ www.musnet.cz Pokud nerozumíš hláškám v angličtině, používej Český validátor. |
||
|
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
| Tommaister Profil |
#3 · Zasláno: 3. 12. 2011, 21:52:01
Děkuji moc všem už mi to vše funguje správně ;) jsem začátečník a v tom validatoru jsem se nemohl vyznat.
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0