Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
whitemike Profil |
#1 · Zasláno: 13. 2. 2006, 01:15:49
Je jedno jestli umim aspon trosku html css javascript a ucim se php ale asi jsem nejak zaspal nastup !doctype.Nemam nejak cas sledovat vyvoj presne nejnovejsich verzi ruznych jazyku a stranky faraji i bez doctype.Chtel bych se s vama teda poradit(zeptat se) co mi presne doctype prinese pri spravnem nastaveni.Vim ze je to jiste nastaveni standardu ale pri momentalnim chapani microsoftu standardu napriklad v css trosku jinak atd si nejsem jisty jestli to ma smysl a tak vseobecneNeco jsem o tom cetl ale asi jsem to doopravdy spatne pochopil pak se taky rozhoduju jestli ma cenu se ucit momentalne xml a xhtml.dik
|
||
b_are Profil |
#2 · Zasláno: 13. 2. 2006, 01:44:31
vse najdes na jakpsatweb.cz
|
||
jozob Profil |
#3 · Zasláno: 13. 2. 2006, 01:46:59
whitemike
"jestli ma cenu se ucit momentalne xml" XML sa nemsíš učiť, XML vieš. Stačí len dodržovať jeho prísnu syntax. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 19. 2. 2006, 06:31:42
Reaguji na whitemike:
„Nemam nejak cas sledovat vyvoj presne nejnovejsich verzi ruznych jazyku a stranky faraji i bez doctype“ On také <!doctype> není žádná novinka, brzy oslaví dvacáté narozeniny. A ty různé verze různých jazyků jsou také staré přes pět let. „Chtel bych se s vama teda poradit(zeptat se) co mi presne doctype prinese pri spravnem nastaveni“ Budeš-li si myslet, že ti přinese něco úžasného, můžeš se na to těšit. Nic víc ti nepřinese. „pak se taky rozhoduju jestli ma cenu se ucit momentalne xml a xhtml“ XML ano, XHTML už ne. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0