Autor Zpráva
radekkk
Profil *
Cus mam problem s IE
mam obyc formular ktery normlane funguje v mozilce a v ie. Jen v ie kdy vyplnim formular a stisknu ENTER tak se odesle jen text formulare ale neodesle se to stisknuti.(mysi to funguje v pohode, take kdyz prepnu focus a zmacknu enter)Nevite co s tim? pokousel jsem se neco se onsubmit ale bez uspechu.diky moc

<form action="index.php" method="post">
<div>
<label for="heslo">Heslo:</label>
<input id="heslo" name="heslo" type="password" value="" tabindex="1" />
<input id="butt1" type="submit" name="prihlasit_se" value="Přihlásit se" tabindex="2" />
</div>
</form>
roberta
Profil
ešte by si sem mohol dať kód, čo ti nefungoval s onsubmit
radekkk
Profil *
<form action="index.php" method="post" onsubmit="return true;">
<div>
<label for="heslo">Heslo:</label>
<input id="heslo" name="heslo" type="password" value="" tabindex="1" />
<input id="butt1" type="submit" name="prihlasit_se" value="Přihlásit se" tabindex="2" />
</div>
</form>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.