Autor Zpráva
Neudy
Profil *
Mohl by mi prosim nekdo poradit co mam na strance jeste spatne validator hlasi 2 chyby a ja nevim jak je opravit :o)

stranka: http://dinosaur.wz.cz/pokus/index.html

validator
jonge
Profil
1. chyba - musíš vymazat background u td - tento atribut zde neexistuje
2. chyba - někde předtím jsi zapomněl uzavřít uvozovky
Str4wberry
Profil
On si ten validator někdy dělá co chce. Máš dvě možnosti:

1) Zkusit to nějak přepsat a vymyslet a zabít tím spoustu času.
2) Vykašlat se na to, pokud validita není tak důležitá.

Jinak si zkus nechat poradit — na http://validator.w3.org jsou tak milosrdní, že ti tam píší, co tam máš za chyby. :-)
wimstr
Profil
ten odkaz napiš v pořadi <a href="" title=""> chybí uvozovky
venca163
Profil
..</font></div><a title="e-mail" href="mailto:zem.spol.dobris@quick.cz?" TITLE=
tady doplň ty uvozovky na konci...(tučně)
wimstr
Profil
ještě koukám ><a title="e-mail" href="mailto:zem.spol.dobris@quick.cz? TITLE="
Neudy
Profil *
dik, s tim mailem uz sem to vyresil, ale furt nechapu to s tim background. Proc nemuzu mit u td background?? Muze mi to prosim nekdo objasnit? O dve radky pozdeji mam to same a tam to zadnou chybu nehlasi
P_T_
Profil
zkus to takhle
<td background="obr/radek2.jpg" width="190" height="40"> přepiš na
<td style="background-image:url(obr/radek2.jpg)" width="190" height="40">
Jinak se domnívám, že u bgcolor="D5B876" ti chybí # ( bgcolor="#D5B876" )
Miloš
Profil
P_T_
Jinak se domnívám, že u bgcolor="D5B876" ti chybí #
A u nbsp zas chybí středníky: nbsp; Ináč - ten kód je dost slušná zběsilost; layout pomocí zanořených tabulek, externí stylopis ve „spolupráci“ s <div align="center"> a html backgroundy…
Neudy
Profil *
Miloš
Ináč - ten kód je dost slušná zběsilost
Lepčí neumim, sem rad za to ze se mi to dobre zobrazuje... Hold to tak jeste neumim
Bubák
Profil
A u nbsp zas chybí středníky
pokud následuje mezera, tak středník být nemusí, ale je lepší středník za entitou vždy psát.
# v kódu chybí u většiny barev, validátor to nekontroluje a prohlížečům to nevadí. U barev v hexa kódu vždy piš #.
wrestler
Profil *
Pomóóóóóóc!
mám externí skript. samozřejmě v něm je document.write("a všelijaké taky, při obrázku použiju místo uvozovek apostrof, ale když chci třeba použít <a onclick='zobrazSkryj( a teď bych chtěl vložit do uvozovek název divu, ale nevím, co se místo toho píše ).

budu vděčný za jakoukoli pomoc. dík, čuz
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0