Autor Zpráva
Dragokazov
Profil
Poraďte mi prosím. Vůbec nevím, co kde upravit, abych měl web validní. Zde
Joker
Profil
Dva hlavní problémy, které způsobí několik na první pohled nesmyslných hlášek:

<meta name="keywords" content="počítače, pocitace, mobily, forum, fórum, PDA, komunikátory, chat, dragokazov>
Na konci chybí uvozovka.

<meta name="verify-v1" content="pFB091Qpwsf/BbgW28nVXhfYpyDyix5DMva1SFbzDDQ=" />
To lomítko na konci tam nemá být (deklarujete HTML 4.01 transitional, ne XHTML)

No a jakmile to odstraníte, tak už to jede:
- Nadpis nemůže být uvnitř <center> a <font>, odstraňte na začátku značky <center> a <font>, stejně jsou tam k ničemu, nahraďte je CSS
- <ul> nemůže být uvnitř <font>, odstraňte <font> v buňce tabulky jak je <ul>, stejně je tam k ničemu, použijte CSS
- This Page Is Valid HTML 4.01 Transitional! Hotovo.
Joker
Profil
Mimochodem:

<center>

<br>
<br>
<br>
<br>

<font face="Arial" size="1">
|


Čuně! :-)
Dragokazov
Profil
<meta name="verify-v1" content="pFB091Qpwsf/BbgW28nVXhfYpyDyix5DMva1SFbzDDQ=" /> toto bohuzel odstranit nemohu... - Google Analytics
Dragokazov
Profil
Ještě bych chtěl podotknout, že začínám a ten web jsem potřeboval udělat během pár minut. Vím, že jsem se dopustil těchto "čuňáren", ale to je vedlejší; nepochopil jsem, co se W3C validátoru nelíbí....každopádně děkuji :)
RPG
Profil
Dragokazov
Proč bys nemohl. Je to zřejmá chyba při použití HTML, odstraň ji, a funkčnost se nezmění.
Joker
Profil
Dragokazov
Teď nevím jak přesně se tam ten kód vkládá, ale jestli to je vygenerovaný kód, který si pak ručně vložíte na stránku (tj. máte ho pod kontrolou), můžete to lomítko na konci klidně smazat a bude to pořád fungovat.
Dragokazov
Profil
Děkuji, hned vyzkouším :)
Dragokazov
Profil
Mno...mrkněte se prosím na to teď... opravil jsem závažné problémy, ale teď nastaly jiné. Mocklrát vám za vše děkuji :) Chybami se člověk učí :)
Joker
Profil
Hází to celkem tři chyby... dvě z toho jsou neuzavřený <div> a třetí je v kódu TOPlistu (<noscript> nemůže být uvnitř odkazu)

Ty dva neuzavřené <div> jsou odhaduju jedna chyba- úplně na konci je:
<div>
</body>
</html>

To mělo být myslím </div>

A TOPlist bych neřešil.
Dragokazov
Profil
Děkuji moc :) Smazal jsem toplist a je to KONEČNĚ validní. Ještě jednou bych vám chtěl poděkovat :) Moc jsem se poučil a doufám, že příště tolik chyb neudělám :)
Dragokazov
Profil
MNo....prosím vás, jak mám dostat "patku" (viz. web) až dolů ? = To samé bych chtěl udělat i s menu a s lisou vpravo - posunout je trochu nize. Ve shonu, ktery prave ted mam, jsem asi na neco zapomnel, a tak vas prosim o radu.
Dekuji mnohokrat :)

Preji prijemny zbytek dne :),
Dragokazov
Pajuc
Profil *
http://weblog.plavacek.net/2005-02.html
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.