Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
xxar3s Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 3. 2007, 20:41:17
Stránku som validátoru posielal s XML mime typom:
Response.ContentType = "application/xhtml+xml"; skúšal som český validátor a našiel mi na stránke jednu chybu: Dokument neprošel validací, 1 chyba Tato stránka není validní XHTML 1.0 Transitional. Zde jsou výsledky kontroly dokumentu SGML parserem: Chyba Řádek 12 sloupec 44: neplatná hodnota atributu "ID": "_" nemůže začít jméno. ...type="hidden" name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE" value="/wEPDwUJNzgzNDMwNTMz Pravděpodobně jste porušili názvové konvence pro tento atribut. Na příklad pro atribut „id“ platí, že musí začínat písmenem a může obsahovat pouze čísla, písmena, podtržítka, pomlčky, tečky a dvojtečky. pritom validátor na w3.org nemá s podtržítkami najmenší problém. Znamená to že žiadna ASP.NET stránka obsahujúca __VIEWSTATE nie je validná? Ako mám z atribútu id odstrániť podtržítka tak aby stránka bez problémov fungovala a bola validná? |
||
Timy Profil |
#2 · Zasláno: 18. 3. 2007, 20:46:31
xxar3s
Tak to má český validátor pravdu - http://www.w3.org/TR/1999/REC-html401-19991224/types.html#type-id ID and NAME tokens must begin with a letter ([A-Za-z]) and may be followed by any number of letters, digits ([0-9]), hyphens ("-"), underscores ("_"), colons (":"), and periods ("."). |
||
xxar3s Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 3. 2007, 20:52:29
a ako to mám zmeniť? dá sa nejako upraviť "__VIEWSTATE" na "VIEWSTATE"?
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0