Autor Zpráva
one
Profil
Nevim, jestli to patří přimo sem, ale něco málo to s tím má společné. Html hlavičku (<head><meta>, ...) mám v jednom souboru (config.php), abych nemusel třeba cestu k css upravovat v každym souboru, no jenže já ten config.php vkládám třeba jak do indexu tak i do pravého menu, tudíž v zdrojovém kódu je třeba 2x html hlavička, zdroj. kód tak vypadá hrůzo strašně, ale mě to při vývoji nijak netrápí, ale uživatelé by si asi o mě něco pomysleli, nebo to také neřešíte? (asi malá pravděpodobnost :)

->rozhodl jsem se udělat zvlášt nová soubor, kam tu hlavičku hodím, používáte to taky tak někdo?
Casero
Profil
one
A proč to vkládáš do pravého menu?
one
Profil
protože v pravém menu potřebuji spojení k db, které je v configu

btw. s tím pravym menu, to bylo jen pro ukázku, potřebuji to u více věcí...
Casero
Profil
one
V tom případě samozřejmě rozděl spojení do db s vkládáním hlavičky do dvou souborů. ;)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: