Autor Zpráva
Dedleg
Profil
Mam problem mam kod:

<div id="TOP">

<? require ("menu.php"); ?>

</div>

vyhodi chybu:

Řádek 17, znak 2: ukončovací značka elementu "DIV" je vynechána, což jeho deklarace nepřipouští.
<div id="TOP">

Zapomněli jste uzavřít element.

V com to je ??
Dedleg
Profil
sorry ! znova som zblbol nadpis :D
Timy
Profil
Dedleg
Asi nemáš ukončený nějaký div. Těžko říct, bez odkazu na stránky.
Dedleg
Profil
nee je tam zatial len jeden div
Lexter
Profil
a co je v menu.php?
Měsíček
Profil
Zkrátka ještě tam máš v tom "menu.php" nejspíše jeden neuzavřený div ..
Timy
Profil
Dedleg
Jak myslíš.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Dedlega:
Uvnitř menu.php nemáš uzavřený <div class="indentmenu">. Značka, kterou jsi chtěl zavřít <div id="TOP">, tedy zavírá tento <div>.
Za další dvě chyby může ampersand nezapsaný jako „&amp;“.
Dedleg
Profil
ako veis ze je to indentmenu ?
Manq
Profil
ako veis ze je to indentmenu ?
Protože Chamurappi ten validátor spravuje.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Dedlega:
Absolvoval jsem rychlokurz „online telepatie pro začátečníky“.

Reaguji na Manqa:
… a jako moderátor vidím IP adresy autorů příspěvků.
Dedleg
Profil
Az nato ze ja niesom zaciatocnik... ja som dokonca aj expert ale blbne ten validator :(
Měsíček
Profil
"Az nato ze ja niesom zaciatocnik... ja som dokonca aj expert ale blbne ten validator :("

Podle čeho usuzuješ, že jsi expert?

A jinak v čem přesně ti "blbne" validátor?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Dedlega:
Jako expert přes telepatii bys ale mohl rozumět i psanému slovu :-)

Máš takovýto kód:
…
 <DIV id="TOP"> 
 <div class="indentmenu"> 
<ul> 
<li> … </li>
</ul>
<br style="clear: left"> 
  </DIV>
</body>
</html>
Kolik počátečních a kolik koncových značek <div>ů tam vidíš?
Dedleg
Profil
hm... to odkial mas ten kod ?? z dynamicdrive.com ?? haha ja mam nieco taketo:
...
<body>
<DIV id="TOP">

<ul id="indentmenu">
<li> - </li>
</ul>

</DIV>

No ja tam vidim iba jeden uzavrety div.
Manq
Profil
No ja tam vidim iba jeden uzavrety div.
Tak by mělo stačit uzavřít i ten druhý :-).
Měsíček
Profil
"hm... to odkial mas ten kod ?? z dynamicdrive.com ?? haha ja mam nieco taketo: "

Před otazník se nepíše mezera, jinak stačí jen jeden (otazník).

"No ja tam vidim iba jeden uzavrety div."

Ano, ale tady je jen jeden uzavřený div, ale bylo by dobré poslat link na svou stránku, protože vsadím botu, že je to jinak a máš tam nějáký zašantročený div.

Jinak na stránce máš neuzavřený div, experte ;) stačí si prohlídnout výsledný zdroják a také to co je v require("menu.php");
Chamurappi
Profil
Reaguji na Dedlega:
hm... to odkial mas ten kod ??
Ze stránky, kterou jsi validoval.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: