| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| HJKSlks Profil * |
V Xhtml 1.1 mi nechce zobrat onChange
pise: there is no attribute "onChange". Da sa to nejako upravit, nahradit niecim validnym? |
||
| Chamurappi Profil |
Vlákno jsem přesunul z kategorie CSS do „XHTML, Doctype a validita“, ale někdo z kolegů ho vzápětí přesunul do JavaScriptu. Proč tam?
Moderátor Mistr vysvětluje: I já přesunoval z CSS, ale do JavaScriptu. Pak mne napadlo, že vhodnější bude "XHTML, Doctype a validita" a přesunul jsem vlákno tam. Zřejmě jsme oba dělali v jednu chvíli to samé. Reaguji na HJKSlks: Pokud ti ten atribut správně funguje, tak používáš HTML (<!doctype> totiž nemá vliv) a tento zápis je zcela v pořádku, proto by měl validátor mlčet. Český validátor ti ho nenahlásí, že ne? |
||
| HJKSlks Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 4. 2008, 16:09:24
Mna zaujima originalny validator, tam pise there is no attribute "onChange" coz znamena ze sa to uz v xhtml 1.1 nepouziv a urcite exituje nieco k tomu pribuzne, poradte.
Dakujem. |
||
| vertigo4 Profil |
#4 · Zasláno: 9. 4. 2008, 16:10:45
HJKSlks
pokud používáš Strict, tak tam musí být onchange --> tedy malými písmeny |
||
| Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 9. 4. 2008, 16:20:33 · Upravil/a: Chamurappi
Reagujin na HJKSlks:
„Mna zaujima originalny validator“ Ten ti kecá. Proč se snažíš o validitu? Nehledáš validní zápis, ale zápis, který projde nestandardním analyzérem na validator.w3.org. Pokud projdeš českým validátorem, máš na 99 % jisté, že projdeš i oficiálním. Reagujin na vertiga4: DTD neurčuje, jestli záleží na velikosti písmen. Strict nebo Transitional, to je fuk. |
||
| Bubák Profil |
#6 · Zasláno: 9. 4. 2008, 16:33:21
pokud používáš Strict,
XHTML 1.1 nemá dvě "verze". HTML není case senzitivní, XHTML je case senzitivní, bez ohledu na "verzi", strict, nebo transitional. |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0