Autor Zpráva
ROFL
Profil *
<a href="http://www.toplist.cz/stat/000000"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=000000&logo=s&http='+escape(docume  nt.referrer)+'&wi='+escape(window.screen.width)+'&he='+escape(window.s  creen.height)+'&cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'&t='+escape(doc  ument.title)+'" width="14" height="14" border=0 alt="TOPlist" />'); 
//--></script></a>
<noscript><a href="http://www.toplist.cz/stat/000000">
<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=000000&amp;logo=s" border="0"
alt="TOPlist" width="14" height="14" /></a></noscript>

validátor hlásí chybu:
element "NOSCRIPT" není dovolen na tomto místě; musí být uvnitř jednoho z elementů "APPLET", "OBJECT", "MAP", "IFRAME", "BUTTON".

co s tím mám dělat?
Str4wberry
Profil
Reakce na ROFLA:
Mně se to hlásí jako validní.
Joker
Profil
Str4wberry
Mně se to hlásí jako validní.
Ono záleží 1. jaký ten dokument má doctype (ve striktním to validní nebude) a 2. kde přesně má ROFL v kódu tuhle část umístěnou.
Chamurappi
Profil
ROFL už má stránku validní.


Reaguji na Jokera:
(ve striktním to validní nebude)
Ano, už jen kvůli language, borderu atd.
Mimochodem, ve striktním HTML 4 se slůvko „Strict“ do FPI nepíše.

1. jaký ten dokument má doctype
To je jasné z hlášky, kterou sem ROFL vepsal. Validátor doporučil obalit <noscript> třeba do <applet>u a ten ve Strict DTD není.

2. kde přesně má ROFL v kódu tuhle část umístěnou
To je správná otázka. Podle W3C je <noscript> blokový element a hláška doporučují nesmyslné obalení <applet>em a spol. značí, že se nachází v místě, kde blokové elementy být nesmí.


Reaguji na ROFLa:
Příště prosím dodej odkaz na stránku nebo na vyhodnocení validátoru.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0