21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Acci
Profil
Nevíte, proč se tak málo používá tag object místo iframu? Je to validní řešení, a když jsem to testoval, tak to funguje i v IE 4.
<object data="menu.html" type="text/html" width="200" height="200"></object>
izsak
Profil
Asi z rovnakého dôvodu, z akého sa nepoužíva štandardné vloženie Flash objektu do stránky. I keď to funguje aj s validne zapísaným <object> tagom a bez <embed>, je to kratšie a zrozumiteľnejšie, niektorí si proste nedajú poradiť.
Pachollini
Profil
Myslím, že s tím občas mohou být problémy. Např. pkud máš v tom objektu odkaz, IE 5.0 ho zobrazí do hlavního okna, ne do toho objektu. Ale možná se to dá nějak obejít.
peta
Profil *
Pachollini: toz to by se dalo snad poresit pripsanim target, ne?

izsak: A nahodou v linuxu to funguje?
Kdyz das normalne do objektu, tak sem mel pocit, ze to ma spolecne neco s activeX a kdyz v prohlizeci ActiveX zakazes, abys byl odolnejsi vuci virum, tak se stane co?

Acci: Od kdy neni frame validni? Ja mel pocit, ze existuje norma frame-set prave pro praci s frame
peta
Profil *
Acci: Mimochodem, IE4 se nepouziva www.toplist.cz Globalni statistiky. To uz bys musel byt hodne omezeny, pouzivat neco jako IE4.0 , tam uz ti temer nic nefunguje...
Acci
Profil
peta
Já mám na mysli iframe. A ten není v XHTML 1.0 Strict validní

Mimochodem, IE4 se nepouziva
Já vím, já jsem to jenom v něm zkoušel
Kráťa
Profil
Já to zkoušel a nefungovalo mi scrolling="no". V iframe mi funguje (není tam lišta).
DZer
Profil
mně nešel nastavit na bordel="0" ,neví te někdo jak se to u toho píše ,zkoušel jsem taky border="no" a stejně nic.taky se nechová jako ifrejm v tom směru že když je odkaz mířený na něj tak se stejně votvírá jako nové vokno jesi je taky řešení tohodle problému tak ho přivítám i třeba pomocí scriptů(zkoušel sem to zatim jenom v IE)
zyk
Profil *
problem ale je v tom, ze aby ti ten object fungoval, musis mit zaple activex (narozdil od iframu). Tady je asi nejlepsi to vzdycky vsude vsadit rucne (idelani by to bylo udelat to cele pres xml a xsl, ale to ti zas nevemou starsi prohlizece - ani ie5)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0