Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj, mam takovej problem mam formular a nemuzu se mysi dostat do input text nebo treba mi nejde kliknou ve FF do select multiple.. proste to vubec nereaguje .... kod je validni .... nesetkal jste se s tim nekdo
kaifman
Profil
to sem psal ja
kaifman
Profil
kod vypada takhle


<div class="niBalicekSelect">
<select name="balicekselect" id="balicekselect" size="7" style="width:120px;" multiple="multiple" >
<option value="1000-500-true">1000 + 500 + (1)</option>
<option value="1900-500-true">1900 + 500 + (1)</option>

<option value="200-100-true">200 + 100 + (1)</option>

</select><br />
<input type="button" value="Odebrat" onclick="smaz();" />
</div>
<div style="margin-bottom:50px;">
<input type="hidden" name="balicekvalues" value="" id="balicekvalues" />
Přidat balíček
<table>
<tr>

<td>Kredit:</td>
<td><input type="text" class="textinput" name="balicekkredit" size="10" id="balicekkredit" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Bonus:</td>
<td><input type="text" class="textinput" name="balicekbonus" size="10" id="balicekbonus" /></td>
</tr>
<tr>

<td><input type="checkbox" name="balicekjednorazovy" id="balicekjednorazovy" value="1" /></td>
<td>Jednorázový</td>
</tr>
</table>
<input type="button" value="<< Přidat" onclick="pridej();" />
</div>
Plaváček
Profil
Mě to šlape bez problémů na všem, takže chybu bych asi hledal někde v okolí (nějaká špatná definice v CSS?)
Fred
Profil
Taky mi to funguje.
Kaifman
Profil
no tak si odpovim sam :]

on totiz blok ve kterym je nejakej formularovej prvek ... nesmi bejt float jinak tam nejde mozillou ani operou kliknout, a do selectu ani IE
sem si teda dal nez sem na to prisel, malem me uz nervama jeblo :)
Fred
Profil
No to asi ne, dej si tomu kódu co jsi sem pástnul třeba div{float:left;} a půjde to úplně normálně. Jak říkal Plaváček, chyba je v css a samotný float to určitě není.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.