Autor Zpráva
Pechy
Profil *
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli se dá vložit do front page 2003 nějaký flash player přehravac na mp3. Jedna se o stranky moji kapely a chtel bych na nich prezentovat nase skladby.. Jak jsem jiz psal, stranky tvoriv pomoci front page 2003 . Pokud do FP03 vlozim (rozbalim) nejaky Free MP player , tak po zobrazeni nahledu se mi obevi " ve skriptu na teto strance doslo k chybe" Mohl by mi nekdo prosim poradit jak na to? Diky Pechy
Joker
Profil
Pechy:
FP určitě umí zobrazit zdrojový kód stránky a tam prostě vložíte kód přehrávače podle návodu, který by měl být u toho přehrávače.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Pokuste se již v titulku uvést název programu související s tématem.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: