Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
slovakCZ Profil |
#1 · Zasláno: 30. 3. 2010, 21:06:17
Dobrý den,
jsem sice zkušený html kodér, ovšem zvykl jsem si na vývojové nástroje typu Dreamweaver nebo Bluefish (umožňují našeptávač). Když píši např. CSS a chci zadat vlastnost "float:left;" stačí v takovýchto editorech zadat: f (našeptne mi float) --> ENTER --> l (našeptne mi left) --> ENTER a float:left; je "napsáno". Velmi to usnadňuje (a především zrychluje) práci. Jelikož docházím do práce a domů se dostanu večer, tak jsem rád, když nad vlastními zakázkami jsem schopen trávit 2hodiny denně. Takže čas je velmi drahý a proto hledám editory s touto možností. Dreamweaver již používat nemohu, jelikož budu prodávat licenci. Bluefish mi zas až tak nevyhovuje. Ptám se tedy, znáte někdo jiné editory s touto možností našeptávání, které jsou takto schopny zrychlit práci (v nejlepším případě Open Source [freeware])? Děkuji za odpověď a za tipy. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
joe Profil |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2010, 03:24:00 · Upravil/a: joe
Za nějakou chvíli to určitě bude podporovat Easy Editor ;-) ale kdoví kdy to bude, že...
EDIT: Promiň, ale nevšiml jsem si, že bys byl zkušený kodér... |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
Nosy Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 5. 2010, 16:25:34
Aptana
|
||
shaggy Profil |
#4 · Zasláno: 3. 5. 2010, 16:36:37 · Upravil/a: shaggy
Takéto vie buď Eclipse a jeho odnože (Aptana a pod.), prípadne môj obľúbený Komodo Edit.
edit: ospravedlňujem sa za príspevok do starej témy, Nosy ju vytiahol a ja som si nevšimol dátum - každopádne, ak to bude niekto hľadať, možno mu to pomôže. |
||
bohyn Profil |
#5 · Zasláno: 3. 5. 2010, 19:45:02
Já jsem spokojený s NetBeans
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0