Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
karapa Profil * |
Ahoj,
mam problem s Geditem. Pri instalaci se me vubec nezepta jestli chci anglictinu nebo cestihnu a proste tam frkne cestinu at chci nebo nechci. Mam windows XP v cestine to bude tim. Ale zaboha nemuzu prijit jak tento jazyk zmenit na anglictinu, jelikoz mi tam nefunguji nejake pluginy. diky za rady !!! Moderátor Mistr: Evidentně nemáš problém jen s geditem, nýbrž i s diakritikou a interpunkcí. Používej je, prosím. Díky.
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 3. 7. 2010, 04:28:05
Reaguji na karapu:
V menu nikde není přepínač? Dvě minuty ve vyhledávači mi říkají, že by v Tools měla být podnabídka Set language. Kdo z nás neumí hledat? |
||
karapa Profil * |
#3 · Zasláno: 5. 7. 2010, 13:57:42
Chamurappi:
bohužel ani toto řešení není pro mě... celá ta instalace je v češtině a tudíš mi nepomůže rada z anglické verze, kterou jste našel. Ta má instalace(originální z gedit stránek) je celá divná. Nefunguje nápověda a v té nabídce "nástroje" když kliknu nastavení jazyka, tak zde není ani jedinná volba jiného jazyka. Mám českou verzi XP a kamarád, který má XP verze anglické stáhl a nainstaloval to samé jako já. Kupodivu jemu jde vše bez problémů... nezbývá než přejít na jiný editor :-/ |
||
Krakatoa Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 7. 2010, 14:54:46
No tak se to dá vyřešit i jinak, ne?
Já teď schválně zkoušel přejmenovat: gedit\share\locale\cs na gedit\share\locale\blablabla ... a gedit je v angličtině Gedit nepoužívám, to jen tak teď jsem se na to ze zvědavosti koukal. Jinak co se týče instalačky Geditu, je dělaná v Inno setup, takže si ji můžeš dekompilovat pomocí innounp (dekompiluje to i zdrojové soubory včetně instalačního skriptu) a pak v inno setup upravit a zkompilovat. |
||
karapa Profil * |
#5 · Zasláno: 6. 7. 2010, 13:45:42
Krakatoa:
díky moc :) |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0