Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pan X Profil |
#1 · Zasláno: 9. 8. 2011, 20:36:03 · Upravil/a: Pan X
Zdravím,
už pár let píši v PSPadu ale poslední dobou mi nějak přestává vyhovovat. Jedna z věcí, která mi hodně vadí na stávajícím je v celku nepřehledný a složitý souborový správce. Rozdělení do dvou oken, přičemž první jsou pouze složky a druhé pouze soubory a nemožnost kliknutím na dolní vytvořit nový soubor mi vadí. Jen na zkoušku jsem nainstaloval NetBeans, je to program zbytečně složitý, ale má právě ten druh správce souborů ![]() kterého bych chtěl. Dlouho se načítá ale jinak v celku vyhovující. Odzkoušen mám i Notepad++ u kterého je správce souborů řešen lépe než u PSPadu má zas jiné nedokonalosti. Otázka je tedy, jestli nevíte o způsobu jak výchozí file manager u PSPadu nahradit nějakým jiným nebo o nějakém jiném editoru, ktyrý by podporoval onu správu souborů, možnost vkládat vlastní (předepsané (makro)) kusy kódu atd... Předem díky |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 9. 8. 2011, 21:30:55
- PHPdesigner
- PHPed |
||
jsim Profil |
#3 · Zasláno: 9. 8. 2011, 22:44:33 · Upravil/a: jsim
|
||
joe Profil |
#4 · Zasláno: 10. 8. 2011, 04:27:34
NetBeans není pomalé :-) při spouštění to chvíli trvá, ale pak pracuje celkem svižně. Je to jedno z nejlepších IDE, které existuje. Navíc zdarma.
|
||
__construct Profil |
#5 · Zasláno: 10. 8. 2011, 07:28:12
Pan X:
Skús pozrieť Komodo Edit – samotný editor je zdarma. Pokiaľ by si, ale chcel IDE musíš zaplatiť. |
||
Pan X Profil |
#6 · Zasláno: 10. 8. 2011, 22:50:23
Díky za tipy :)
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0