Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
v85 Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 8. 2011, 17:14:08
Ahoj
co používate na seznam vašich stránek? V případě jedné či dvou (nebo pěti) se to může zdát jednoduché a dotaz může být zbytečný, ale co v případě sto nebo více? Prostě www adresa (případně hesla k administraci, databázi, emaily), poslední aktualizace atp.. Zkoušel jsem notebook google což nám jakžtakž vyhovoval, ale je zde nebezpečí zrušení tohoto projektu a zdá se mi, že stávající uživatele jsou prostě jen trpěni (co za pár let?), prostou excel tabulku (případně jaké je nejlepší rozvržení sloupců?) www/datum vytvoření/ datum aktualizace/ mysql heslo atd../ administrace.. nebo odkazy jako záložky? Prostě jsem vyzkoušel mnoho různých cest, ale žádná se mi nezdá dokonalá. Chtěl bych něco jako správa projektů (ale program tohoto typu nesmí přestat existovat v budoucnosti tzn.. multiplatformní něco jako napsáno v javě atp..) žádný co by mi vyhovoval jsem nenašel... Prostě kdo má více stránek a jak toto řešíte? (kdo neví a použije google na odpověd, moc prosím nereagujte) |
||
RockFire Profil |
#2 · Zasláno: 18. 8. 2011, 19:24:35
Já to řeším tak, že mám v opeře rozsložkované záložky, čili každý můj web má složku a tam je homepage, admin, phpmyadmin... a hesla mám na mailu, přičemž využívám štítky/složky. Jediným tohole je, aby se mi někdo do mailu nedostal :)
|
||
Pan X Profil |
#3 · Zasláno: 18. 8. 2011, 19:33:34 · Upravil/a: Pan X
Mívám stejné problémy
Ideálně by bylo nějakou obyčejnou jednoduchou a uživatelsky příjemnou desktopovou aplikaci, ale žádnou vhodnou jsem nenašel. Osobně používám vlastnoručně napsaný program puštěný na localhostu, ale připojuji se k dotazu, také by mě zajímalo |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0