Autor Zpráva
jennifer
Profil *
ahoj všichni,mám takový problém-u obrázku v GIFu který otevřu ve frontpage se mi okolo zobrazí kousek bílého místa.je to cca 1-2 body, ale i v náhledu to jde vidět a já nevím co s tím.pomůže někdo prosím?díky...
Havel-st
Profil *
1. Vytvářet GIFy na přibližně stejném pozadí jako cílová plocha (pozadí stránky)

2.Když máš FP, budeš mít asi i Photo Editor z MS Office, tam jde ta bílá opakovaně vyťukat kapátkem z nástr. lišty. V dialogu posuň nastavení rozsahu podle potřeby.
Yuhů
nebo si to otevři ve FrontPage, označ obrázek, najdi si na liště nástroj na zprůhledňování a klikni jím na to bílé místo. Pak dej obrázek přeuložit.
jennifer
Profil *
jojo, jenže photo editor nemám a nic z toho ostatního nefunguje....
nejdradši bych to sem vložila ale nevím jak,když mi poradíte, tak to sem šoupnu...jsem z toho docela špatná.už fakt nevím co s tím...jinak díky moc za snahu.
Yuhů
tak použiji jiný grafický editor. V nouzi Programy > Příslušenství > Malování, ale to je samozřejmě ta nejhorší varianta.
jennifer
Profil *
no jo ale člověku co dělal tyhle stránky předtím to normálně fungovalo,ale zavolat mu nemůžu.nejsem si jistá jestli to třeba špatně neukládám.zkoušela jsem v ilustratoru nastavit průhledné pozadí tlačítka a to je v pohodě, jenže se mi zase deformuje text uvnitř..
Yuhů
to je vždycky blbé, když stránky předtím dělal někdo jiný. Nejlepší je většinou začít od začátku a udělat si to podle sebe.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0