Autor Zpráva
Adun
Profil *
Zdarec, nevíte někdo jak nastavit v PSpadu, aby nezalamoval řádky? Prostě jsem něco zmáčknul a něják se mi to kazí. Vím, jak vypnout, aby se to neodřádkovávalo na té stupnici jak tam je 10,20,30,40,50 atd., ale pak se to zařádkuje na konci stránky a když to ručně spravím, tak se to při novém otevření PSpadu zace skazí. Moc díky za odpověd.
Radek Hrabůvka
Profil
O jakou verzi PsPadu jde, poslední verze 4.3.3 to má zakázané a jde to povolit jedině ručně editací souboru. Pokud je na listě ikonka "Zalomí řádky, které přesahuji šížku stránky...", tak stačí volbu vypnout.
Jinak:
Nastavení, Nastavení programu..., tlačítko Přímá editace, sekce [Special settings] WordWrapEnabled=0
Falcon16
Profil
ked uz je tu ta tema, tak by som sa aj ja rad opytal, ako sa da vypnut ta otrvna zvisla seda ciara, co mi tam pokazde svieti? potreboval by som ju uplne zrusit, ak sa da. diky moc
bojars
Profil
Falcon16

Nastavenie/ Nastavenie programu/ Editor - Nastavenie/ Pozícia okraja

Nastav si tú pozííciu na 500 (teraz je 80), možno ju už tak skoro neuvidíš...
Radek Hrabůvka
Profil
Nastavení, Nastavení programu..., Editor nastavení, Pravý okraj (znaků) 0 Myší to nejde :-(
Mám 80 jako pomocnou čáru.
Falcon16
Profil
Diky moc, funguje, parada, uz sa mozem plne sustredit na jedovanie, preco nefunguju php scripty. inak je to super program
Adun
Profil *
Díky moc, už zase budu moct psát.
Adun
Profil *
Jo, už mi to jde, ale všiml jsem si, že když píši, tak se mi to neukazuje co. Tedy abych to vysvětlil: píši text a když je delší, než obrazovka, tak se píše sice dál, ale nevidím ho. Musím si tak scrollem najet sám, ale před tím, než jsem to něco zmáčkl, tak mi to fungovalo. Co s tím?
Ferda
Profil *
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN">

<html>

<HEAD><title>Diskuse: PSpad - zařádkování</title>

<meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=iso-8859-2">

<LINK href="./bb_classic_style.css" type="text/css" rel="STYLESHEET">
<link rel="icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon">
</HEAD>

<body class="gbody">

<div style="text-align:center">
<table class="forums">

<tr>

<td style="bacground-color:#ffffff"><a href="http://diskuse.jakpsatweb.cz"><img src="./img/logo.gif" width="493" height="109" border="0" alt="diskuse.Jak psát web.cz - Diskusní fórum o webdesignu"></a></td>

<td class="topsearch">
<form action="/index.php" method="post">

<input type="text" size="13" maxlength="100" name="searchFor" value="" class="textForm"><br>

<input type="submit" value="hledat" class="inputButton">
<input type="hidden" name="action" value="search">
<input type="hidden" name="days" value="365" >

<input type="hidden" name="searchWhere" value="0">
<input type="hidden" name="searchHow" value="0">

</form>
</td>

</tr>

</table>

<br>
<table class="forums">

<tr>

<td class="caption2"><b>&nbsp;&middot; <a href="./index.php?">Hlavní strana</a> &middot; <a href="#newreply">Odpovědět</a> &middot; <a href="./index.php?action=stats">Statistika</a> &middot; <a href="./index.php?action=registernew">Registrace</a> &middot; <a href="./index.php?action=search">Hledat</a> &middot; <a href="./index.php?action=manual">Nápověda</a> &middot; <a href="./index.php?action=language">Jazyk</a> &middot; <a href="rules.htm">Pravidla diskuse</a> &middot;</b></td>

</tr>

</table>
</div>

<br><script type="text/javascript" src="/templates/main_posts-cs.js"></script>
<div style="text-align:center">

<table class="forums">

<tr>

<td width="16" valign="top" class="caption3"><img src="./img/forum_icons/install.gif" width="16" height="16" alt=""></td>

<td width="100%" class="caption3"><span class="header">&nbsp;<a href="index.php?"><b>Diskuse</b></a> <b class="bulletHead">&raquo;</b> <a href="index.php?action=vtopic&amp;forum=11"><b>Software na tvorbu webu</b></a> <b class="bulletHead">&raquo;</b> PSpad - zařádkování</span></td>

</tr>

</table>
<table class="tbTransparent">

<tr><td class="tbTransparent"><span class="txtSm"><b></b></span></td></tr>

</table>
<table class="forums">

<tr>

<td width="15%" class="caption4"><span class="txtSm"><b>Poslední příspívající</b></span></td>

<td width="85%" class="caption4"><span class="txtSm"><b>Zpráva</b></span></td>

</tr>
<tr valign="top" class="tbCel1">

<td width="15%" class="caption1"><div class="username"><b onclick="paste_strinL('Adun',2)">Adun</b><br><span class="txtSm"></span></div>

<br><br>

</td>

<td width="85%" class="caption1"><div class="txtSm2" style="float:left">Zasláno: 6.11.2005 18:34:24</div><div class="txtSm2" style="float:right"><script type="text/javascript"></script></div><br style="clear:both"><div style="text-align:left"><br>Zdarec, nevíte někdo jak nastavit v PSpadu, aby nezalamoval řádky? Prostě jsem něco zmáčknul a něják se mi to kazí. Vím, jak vypnout, aby se to neodřádkovávalo na té stupnici jak tam je 10,20,30,40,50 atd., ale pak se to zařádkuje na konci stránky a když to ručně spravím, tak se to při novém otevření PSpadu zace skazí. Moc díky za odpověd.</div></td>

</tr><tr valign="top" class="tbCel2">

<td width="15%" class="caption1"><div class="username"><b onclick="paste_strinL('Radek Hrabůvka',2)">Radek Hrabůvka</b><br><span class="txtSm"><a href="index.php?action=userinfo&amp;user=1167">Člen</a></span></div>

<br><br>

</td>

<td width="85%" class="caption1"><div class="txtSm2" style="float:left">Zasláno: 6.11.2005 19:56:06 &middot; Změnil/a: Radek Hrabůvka</div><div class="txtSm2" style="float:right"><script type="text/javascript"></script></div><br style="clear:both"><div style="text-align:left"><br>O jakou verzi PsPadu jde, poslední verze 4.3.3 to má zakázané a jde to povolit jedině ručně editací souboru. Pokud je na listě ikonka &quot;Zalomí řádky, které přesahuji šížku stránky...&quot;, tak stačí volbu vypnout.

<br>Jinak:
<br>Nastavení, Nastavení programu..., <i>tlačítko</i> Přímá editace, <i>sekce</i> [Special settings] WordWrapEnabled=<b>0</b></div></td>

</tr><tr valign="top" class="tbCel1">

<td width="15%" class="caption1"><div class="username"><b onclick="paste_strinL('Falcon16',2)">Falcon16</b><br><span class="txtSm"><a href="index.php?action=userinfo&amp;user=1436">Člen</a></span></div>

<br><br>

</td>

<td width="85%" class="caption1"><div class="txtSm2" style="float:left">Zasláno: 6.11.2005 21:14:33</div><div class="txtSm2" style="float:right"><script type="text/javascript"></script></div><br style="clear:both"><div style="text-align:left"><br>ked uz je tu ta tema, tak by som sa aj ja rad opytal, ako sa da vypnut ta otrvna zvisla seda ciara, co mi tam pokazde svieti? potreboval by som ju uplne zrusit, ak sa da. diky moc</div></td>

</tr><tr valign="top" class="tbCel2">

<td width="15%" class="caption1"><div class="username"><b onclick="paste_strinL('bojars',2)">bojars</b><br><span class="txtSm"><a href="index.php?action=userinfo&amp;user=16">Člen</a></span></div>

<br><br>

</td>

<td width="85%" class="caption1"><div class="txtSm2" style="float:left">Zasláno: 6.11.2005 21:26:48</div><div class="txtSm2" style="float:right"><script type="text/javascript"></script></div><br style="clear:both"><div style="text-align:left"><br><b>Falcon16</b>
<br>
<br>Nastavenie/ Nastavenie programu/ Editor - Nastavenie/ Pozícia okraja
<br>
<br>Nastav si tú pozííciu na 500 (teraz je 80), možno ju už tak skoro neuvidíš...</div></td>

</tr><tr valign="top" class="tbCel1">

<td width="15%" class="caption1"><div class="username"><b onclick="paste_strinL('Radek Hrabůvka',2)">Radek Hrabůvka</b><br><span class="txtSm"><a href="index.php?action=userinfo&amp;user=1167">Člen</a></span></div>

<br><br>

</td>

<td width="85%" class="caption1"><div class="txtSm2" style="float:left">Zasláno: 6.11.2005 21:49:09</div><div class="txtSm2" style="float:right"><script type="text/javascript"></script></div><br style="clear:both"><div style="text-align:left"><br>Nastavení, Nastavení programu..., Editor nastavení, Pravý okraj (znaků) <b>0</b> Myší to nejde :-(
<br>Mám 80 jako pomocnou čáru.</div></td>

</tr><tr valign="top" class="tbCel2">

<td width="15%" class="caption1"><div class="username"><b onclick="paste_strinL('Falcon16',2)">Falcon16</b><br><span class=
Timy
Profil
Ferda
a čeho že jsi chtěl dosáhnout?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0