Autor Zpráva
motorcb
Profil
Zdravim.

Je možné nastavit composer aby stahoval zip soubor z lokálního úložiště? (http://192.168.1.5/soubor.zip). Pokud ano, jak?

Díky za info
Jan Tvrdík
Profil
motorcb:
Zkus upřesnit dotaz. Autorem stahovaného balíčku jsi ty? Nehledáš třeba getcomposer.org/doc/05-repositories.md?
motorcb
Profil
Jan Tvrdík:
To záleží kdo je autorem té knihovny? Mám malý JS framework, který bych chtěl přes composer stahovat do mých projektů.Tento JS framework nechci zveřejňovat pro veřejnost. Proto bych ho nejraději zabalil do .zip, umístil někam v mé síti a composer by si ho stahoval.Je to možné?
Jan Tvrdík
Profil
motorcb:
Uvědomuješ si, že Composer slouží pro řešení PHP závislostí a JS závislosti nijak rozumně řešit neumí? Na řešení frontendových závislostí (CSS & JS) slouží např. bower nebo component.
motorcb
Profil
Jan Tvrdík:
Takže composer není vhodný ani pro stažení poslední verze Jquery do projektu?
Jan Tvrdík
Profil
motorcb:
ne

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Pokuste se již v titulku uvést název programu související s tématem.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: