« 1 2
Autor Zpráva
Bubin
Profil *
Ahoj pomůžete mi někdo poradit freeware pro rozsekání obrázků pro web stránky ? A poradit nějaký rozumný nástroj pto grafiku na stránky, prosím

Děkuji Vám a mějte se
ObiSkyWalker
Dle mého názoru je dobré umět pracovat s více editory. Notepad je takový dobrý univerzální program. Pokud umíte v něm, dokážete to v každém dalším editoru. Problém může nastat, pokud jste zvyklí třeba na WISIWYG Front Page a třeba někde jinde tento program nebudete mít k dispozici.

Co se mě týče, zkoušel jsem psát zdrojový kód ve Front Page a ten mi to sem tam nechutným způsobem přepisoval. PSPad taky mám a věřím, že je dobrý, jen se mi nechce na něho zvykat :-)
jozob
ObiSkyWalker & all
Ja nemám žiaden problém - Používam KWrite (štandardný nástroj KDE, obdoba poznámokvého bloku pre Linux) ale ten má farebne odlíšenú syntax pre všetky možné jazyky (HTML, PHP, C, C++, Java, Perl, atď...) a navyše práca s kódovaním je absolútna rozprávka :-)
simka00
jozob
ty dneska nějak moc přispíváš :)
jozob
simka00
Som nepojazdný, jediné čo môžem robiť je celý deň sedieť, alebo ležať. TV neobľubujem, prácu nemám... Čo iné mi zostáva :-) Aspoň niekomu pomôžem (teda dúfam :-) )

A celkom zaujímavé bolo, keď som sa išiel naobedovať - počas toho, keď som nebol pri PC mi prišlo cca 40 mailov z diskusie :-)
RPG
Skládám zbraně; také jsem přešel na PSpad. :-)
DDD
používám poznámkový blok - kde se dá stáhnout něco lepšího ? (zdarma)
Timy
DDD
www.pspad.com
mishak
Profil *
Notepad
Můžete si kódování vybrat ( Win 2k i XP ), podporuje i UTF-8
Zkratka na uložení v Notepadu byla předtím Alt+S a S nebo Alt+S a A.
Teď má i zkratku Ctrl+G -> Jít na řádek.
Prostě i mi notepad stačí na rychlé úpravy.
PSPad používám jen kvůli UTF-8 a inspiraci ;-)

Asi se budu opakovat, ale pokud něco potřebujete, něco by se vám hodilo atp. zkuste 3WE 0.9 betu a napište připomínky :) Vyhledávání v souborech ještě nefunguje ale bude dodělané za pár dnů. Za týden výjde další verze a pak začnu 3WE učit unicode resp. utf-8/utf-16 a to pořádně!
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0