Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Radek Hrabůvka Profil |
#1 · Zasláno: 25. 11. 2005, 16:20:49
CSS editor ve Frontpage dává do stylu deklarace v takovém pořadí, jak byly nadeklarované. Jde pořadí deklarací změnit, "aniž bych pustil z ruky myš" a upravil to v kódu? Pro srovnání v NVU je CSS editor, kde klepnu na deklaraci, pak na tlačítko nahoru a měním pořadí deklarací.
|
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 25. 11. 2005, 16:26:50
Já nevím, jak Ty ve FrontPage tvoříš CSS deklarace; já je tam zapisoval z klávesnice. Tehdy bych viděl jako možnost prostě to přesunout pomocí překopírování. Ale na takovou variantu bys Ty jistě přišel také, viď?
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#3 · Zasláno: 25. 11. 2005, 21:47:05
Já běžně používám PSPad + na CSS Top Style Lite, takže práci s kódem zvládám. Jinak ve Frontpage je celkem schopný CSS editor přes menu "Formát > Styl". Kdo s ním dělá, musí vědět, co je třeba "h1", ".trida", "#idecko, "a:hover", ale pak se vše hezky nastyluje a z FP vypadne kód, na kterém se jen z meta tagů pozná, jaký program ho vytvořil. Myslel jsem si, že pořadí a:link, a:visited, a:hover, a:active bude dělat FP sám, nebo aspoň znalí si ho budou moct "komfortně" měnit, (podobně jako v NVU, který je zadarmo), aniž bych mu já, nebo někdo jiný lezl do kódu.
|
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 26. 11. 2005, 00:27:13
Radek Hrabůvka
Tak to bohužel. Já vždycky ve FrontPage vypisoval CSS styly ručně. |
||
Yuhů Profil |
#5 · Zasláno: 26. 11. 2005, 01:44:02
já mám ve FrontPage dokonce na CSS styly nadefinovaní externí editor, protože mi FrontPage iniciativně mazal nestandardní hacky.
V některých věcech opravdu nemá smysl spoléhat na FrontPage. |
||
Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 27. 11. 2005, 17:10:31
On FrontPage vůbec dělá spousty činností jako "pozornost podniku". Sem tam si něco upraví podle svého a tak.
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0