Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ondra256 Profil |
#1 · Zasláno: 13. 3. 2016, 13:35:49
Zdravím,
řeším problém s instalací privátních repozitářů přes composer. Mám 3 repozitáře: Hlavní, A a B. Hlavní repozitář obsahuje v composer.json závislosti na repozitář A a B. takto: "require": { "php": ">= 5.5.0", "neco/repozitar-a": "dev-master", "neco/repozitar-b": "dev-master" }, "repositories": [ { "type": "vcs", "url": "git@bitbucket.org:neco/repozitar-b.git" }, { "type": "vcs", "url": "git@bitbucket.org:neco/repozitar-b.git" } ] Když si chci do svého projektu nainstalovat repozitar "hlavni" tak ve svém projektu přidám do composer.json: "require": { "php": ">= 5.5.0", "neco/hlavni": "dev-master" }, "repositories": [ { "type": "vcs", "url": "git@bitbucket.org:neco/hlavni.git" }, Spustím composer install a spadne to na chybě: Potential causes: - A typo in the package name Udělal jsem pokus do composer.json v mém projektu, kde chci nainstalovat repozitář "hlavni" včetně jeho závislostí (tj. repozítář A a B), jsem přidal: "repositories": [ { "type": "vcs", "url": "git@bitbucket.org:neco/repozitar-b.git" }, { "type": "vcs", "url": "git@bitbucket.org:neco/repozitar-b.git" } Spustil jsem composer install a všechno se v pohodě nainstalovalo. Rád bych se ale těchto řádků zbavil, protože nechci znovu definovat ve svém projektu v composer.json tyto repozitáře. Ty jsou nadefinované v repozitáři "hlavni" a od toho ten balíček. Má nadefinované všechny závisloti. Je nesmysl abych je definoval znovu ve svém projektu. Nesetkali jste se s tímto problémem někdo? |
||
Jan Tvrdík Profil |
#2 · Zasláno: 13. 3. 2016, 18:35:55
ondra256:
Kdyby tohle fungovalo, tak by to byla brutální bezpečnostní díra. Jinak viz dokumentace. Použij třeba Satis. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0