Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
it47 Profil |
Ahojte,
mal som vlastny prekladac obsahu zahranicnych clankov na webe cez sluzbu Google translate //translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleSectionalElementInit&ug=section&hl=sk a posledne dni evidujem, ze prekladanie na webe nefunguje. :( Nepordarilo sami vygooglit, ci sluzbu prestali podporovat, alebo je problem v niecom inom. Budem rad, ked mi niekto poradi. Vopred dakujem velmi pekne. it47 Update: Nasiel som tento link www.thetopsites.net/article/55372689.shtml a tu pisu, ze to funguje vo Firefox a je to pravda, takze sluzba je podporovana, len jej realizacia bude zla :( Viete mi s tym prosim pomoct? |
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
Daniel47 Profil |
Ahoj, zkus tohle:
<script src="https://translate.google.com/translate_a/element.js?cb=GoogleTranslatorInit"></script> <script> var GoogleTranslatorInit = function() { new google.translate.TranslateElement({ pageLanguage: "cs", layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE}, "GoogleWebTranslate"); return; } </script> <div id="GoogleWebTranslate"></div> Zkus se podívat taky do kódu na tvojem webu jestli tam nemáš náhodou chybu. Zde ještě posílám živou ukázku: Google Web Translate Doufám že jsem ti pomohl. :) |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
0