Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Question Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 1. 2005, 19:06:50
Čaute všetci, som jeden z tých mnohých nešťastníkov, ktorí používajú na tvorbu stránok FrontPage... Hoci si nesťažujem, práve naopak, pracuje sa v ňom veľmi dobre, akurát že keď si pozriete kód tak to vyzerá dosť... inak.
Taktiež sa tu v diskusií hovorí o najlepšom programe na tvorbu WWW stránok, ale každý uvádza niečo iné, tak sa spýtam inak. Zatiaľ nevyužívam nijake PHP ani podobné veci, proste čisté HTML + CSS + dáke tie Javaskripty, tak by som potreboval vedieť že ktorý prográmek by sa mi tak asi hodil najviac. Dáky taký, kde sa dá dobre vyznať, je free, bez registrácie a podobných somariniek, a nie je veľmi pre profesionálov. Tzn. že občas potrebujem aj niečo viac ako čisté vkladanie html tagov aby som si vedel predstaviť výsledný efekt... Šak davajte dáke tipy :-) |
||
Spikee Profil |
#2 · Zasláno: 5. 1. 2005, 19:09:00 · Upravil/a: Spikee
Chceš WYSIWYG alebo normálny?
|
||
Spikee Profil |
#3 · Zasláno: 5. 1. 2005, 19:10:25
|
||
habendorf Profil |
#4 · Zasláno: 5. 1. 2005, 20:41:57
Osobně používám 1st Page 2000. Je free, žádná registrace. Download.
|
||
bojars Profil |
#5 · Zasláno: 5. 1. 2005, 22:32:55
1st page 2000 preferujem pri vkladaní tagov. Je v ňom dobre podporovaný drag&drop pri vkladaní odkazov na iné HTML stránky, alebo obrázky v adresári, t.j. pri drag&drop Ti to vloží relatívny odkaz na stránku, alebo obrázok. V tomto programe máš veľa preddefinovaných tagov, sú tam aj javaskpripty (daj si program oskenovať antivírom, je tam skript "six buttons from hell" - ten odmázni), dobre sa robí s voľbou farieb. Mám v ňom akurát problém s písaním pri kódovaní v iso-8859-2... neviem prísť na to, ako nastaviť editor, aby mi miesto našich diakritických hlások nezobrazoval tie paznaky, zatiaľ sa mi ho podarilo nastaviť iba Windows-1250...
(budem rád, keď mi s tým niekto poradí) ... preto som skúsil aj PSPad ten je super pri úprave textov, kódovania, riadkovania, proste textový editor "jak víno" jediné, čo považujem v ňom za nepohodlné je práca s tagmi... No a z PSPadu je odkaz na TopStyle, ktorý je aj vo verzii Lite zase super pre robotu s CSS... Takže odporúčam trojkombináciu: 1st page 2000 + PSPad + TopStyle Lite = všetky free... všetky majú preview pre HTML... takže sa dá robiť v kóde a odsledovať si výsledky... |
||
Časová prodleva: 2 roky
|
|||
Slavo Profil * |
#6 · Zasláno: 27. 8. 2006, 23:26:00
Ako mam urobit stranku asi ako je tato a mam 1st page 2006 lebo 2000 sa uz neda stiahnut. pls odpovedzte mi na mail: <a href="mailto:slavosahin@gmail.com"> Vdaka
|
||
Slavo Profil * |
#7 · Zasláno: 27. 8. 2006, 23:26:35
mail je slavosahin@gmail.com
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0