Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lucky.lucke Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 5. 2006, 20:43:16
Ahojky lidičky,já začínám s tvorbou WWW a nevím v čem mám stránky dělat.Zkouším to ve Front page,ale výsledky jsou nehezké.Jestli můžete, poradte mi prosím v jakém podobném editoru mám stránky dělat(HTML znám jen okrajově).Zkoušel jsem také bluevoda,ale prostě jsem asi ******** mnohostránkový WEB se mi nepodařilo dát dohromady.Za Vaše rady budu vděčný. :-))
luky.bubak@seznam.cz[i][/i] |
||
koudi Profil |
#2 · Zasláno: 1. 5. 2006, 20:56:42
Osobně používám Pspad, ale musíš znát html.
Jestli chceš nějakej wysiwyg, tak hodně tady doporučujou NVU, ale s tim nemám žádný zkušenosti, tak nevim. |
||
llook Profil |
#3 · Zasláno: 1. 5. 2006, 20:59:44
Bez znalosti HTML asi nic lepšího než Frontpage nenajdeš.
|
||
Michal Škrabálek Profil |
#4 · Zasláno: 1. 5. 2006, 21:14:13
Frontpage 2003 je velmi dobrý wysiwyg editor, jeho starší verze za mnoho nestály. Každopádně pokud to myslíte s tvorbou webu vážně, naučte se alespoň základy HTML a zkuste třeba PSPad, brzy se vám to vrátí.
|
||
avaranger Profil |
#5 · Zasláno: 1. 5. 2006, 23:29:35
Bez znalosti HTML asi nic lepšího než Frontpage nenajdeš. Dreamweaver, ktery produkuje o hodne lepsi kod nez FP. |
||
lucky.lucke Profil * |
#6 · Zasláno: 2. 5. 2006, 07:46:54
Díky moc,stejne jak tak koukam tak se asi budu muset naucit HTML.
|
||
vlada strejc Profil |
#7 · Zasláno: 2. 5. 2006, 07:59:14
V začátcích mi hodně pomohl Golden MTML editor. Už sice delší čas není vyvíjen, ale stale je dobrý.
|
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Stinky Profil * |
#8 · Zasláno: 11. 5. 2006, 18:05:04
Bez znalosti HTML asi nic lepšího než Frontpage nenajdeš.
FrontPage je pěkný sh.., opravdu bych doporučoval raději ten Dreamveawer |
||
avaranger Profil |
#9 · Zasláno: 11. 5. 2006, 19:12:56
Dreamweaver je super editor. Ja nic jineho nepouzivam, skoro. PSPad je taky ok. I kdyz ja radsi delam takove ty rutinni veci WYSIWYG. Kdyz potrebuju tak kouknu v DW do kodu. PSPad se mi zda dobry na prevazne textove veci (napr. programovani rozsahlejsiho PHP kodu, atp.)
|
||
WanTo Profil |
#10 · Zasláno: 11. 5. 2006, 19:34:53
jEdit.
A žádné WYSIWYG editory, ty podle mě u začátečníků vedou akorát k lenosti. |
||
Str4wberry Profil |
#11 · Zasláno: 12. 5. 2006, 20:32:27
Jedině Dreamveawer je opravdu nejlepší
|
||
RPG Profil |
#12 · Zasláno: 13. 5. 2006, 08:58:38
IMHO myslím, že problém není zase tolik ve Frontpagi, jako v lidech co v něm tvoří...
|
||
havs Profil |
#13 · Zasláno: 13. 5. 2006, 09:33:06
RPG > tak, tak, on WYSIWYG taky předpokládá znalost HTML-CSS
nejvíc mi zezačátku pomohla práce s kódem i náhledem - HomeSite a TopStyle Lite (dnes PSPad) |
||
RPG Profil |
#14 · Zasláno: 13. 5. 2006, 10:25:34
havs
znalost HTML-CSS To ani ne, spíše předpokládá, že se s ním bude pracovat tak, jak to navrhli programátoři. PC laik udělá odsazení prvního řádku v odstavci mezerníkem (hned je v kódu několik navíc, pak to vypadá tak jak to vypadá) Naproti tomu někdo, kdo umí pracovat alespoň s wordem umí použít odstavec -> odsazaní prvního řádku. A toto už FP hodí do CSS (pravda, in-line zápis, ale pořád lepší než pevné mezery). To jen pro srovnání. |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
BLUECORE Profil * |
#15 · Zasláno: 21. 5. 2006, 14:36:02
nejvíc mi zezačátku pomohla práce s kódem i náhledem - HomeSite a TopStyle Lite (dnes PSPad)
To aj mne. Ako začiatočník som začínal v Dreamweavri, ale ten je "dobrý pre začiatočníkov, slabý pre pokročilých". Osobne používam Homesite pre (X)HTML a Top Style Lite pre CSS. |
||
BLUECORE Profil * |
#16 · Zasláno: 21. 5. 2006, 14:37:30
Zabudol som dopísať že v HomeSite sa dá produkovať aj pekný PHP skript, ktorý je tiež perfektne oddeľovaný ako aj od HTML, tak i sám od seba (rôzne farby pre rôzne značky, je to prehľadné ...)
|
||
Časová prodleva: 12 dní
|
|||
Andy Profil * |
#17 · Zasláno: 2. 6. 2006, 18:41:57
zapomente na FP ci Dreamweaver..... jsou sice dobry ale kdyz zkusite program Wysivyg web builder, tka nebudete chtit uz nic jinyho. Skvely, dela i optimalizaci, ma funkci drop and drug, popdoruje javu, php, umi pracovat i s kodama a ma int.ftp klienta.... jen na nej neni zatim CZ, ale i tak se v tom kazdy nauci...
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0