| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Petr PV Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 5. 2006, 16:56:24
muže mi nekdo poradit ?? normalve ve FP vložim fotku.. ma velikost pod 100kb nazev ma maly pismenka a nema kačky a čárky a když to pošlu na web tak se me ty obrázky nezobrazi . je tam jenom prazne okenko :( použivam mozilla Firefox...jak na to ? dik moc
|
||
| Gekon Profil |
#2 · Zasláno: 31. 5. 2006, 17:00:06
|
||
|
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
| Ladin Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 7. 2006, 06:50:57
Zdravim...
Rad bych se zeptal na problem, jenz me trapi poslednich par dni. Delam web nekolik let (lamar.cz) ve FP98 a jsem s nim spokojen. Zalohu webu mam na externim HD a ve spojeni se starym kompem, vse fungovalo. Pokud ale pripojim externi HD k fungl novemu pocitaci (win 2000xp) a ve FP chci otevrit fungujici stranku, pouze v modu "preview" jsem schopen videt vse tak jak ma byt, to znamena gify, pozadi, fotky.... Pokud stranku prepnu do modu "normal" veskera grafika mi zmizi, jsou tam jen prazdne ramecky a texty. Uz z toho zacinam silet, vim ze to je jen nejaka malickost, ale uz jsem koukal snad uplne vsude a nemohu se dopidit kde co a jak. Budu moc vdecny za jakekoliv informace, diky Ladin. |
||
| HeWeR Profil |
#4 · Zasláno: 2. 7. 2006, 14:20:43
Ladin
1. založ si své vlastní vlákno 2. je to nějaký bug ve FP. Taky mě to dělalo (v dávných dobách, dky jsem na FP jel) - bohužel neznám řešení. Snad jen, nepoužívat FrontPage? |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0