Autor Zpráva
Petr PV
Profil *
muže mi nekdo poradit ?? normalve ve FP vložim fotku.. ma velikost pod 100kb nazev ma maly pismenka a nema kačky a čárky a když to pošlu na web tak se me ty obrázky nezobrazi . je tam jenom prazne okenko :( použivam mozilla Firefox...jak na to ? dik moc
Gekon
http://www.jakpsatweb.cz/faq/nefunguji-obrazky.html
Ladin
Profil *
Zdravim...
Rad bych se zeptal na problem, jenz me trapi poslednich par dni. Delam web nekolik let (lamar.cz) ve FP98 a jsem s nim spokojen. Zalohu webu mam na externim HD a ve spojeni se starym kompem, vse fungovalo. Pokud ale pripojim externi HD k fungl novemu pocitaci (win 2000xp) a ve FP chci otevrit fungujici stranku, pouze v modu "preview" jsem schopen videt vse tak jak ma byt, to znamena gify, pozadi, fotky.... Pokud stranku prepnu do modu "normal" veskera grafika mi zmizi, jsou tam jen prazdne ramecky a texty. Uz z toho zacinam silet, vim ze to je jen nejaka malickost, ale uz jsem koukal snad uplne vsude a nemohu se dopidit kde co a jak. Budu moc vdecny za jakekoliv informace, diky Ladin.
HeWeR
Ladin
1. založ si své vlastní vlákno
2. je to nějaký bug ve FP. Taky mě to dělalo (v dávných dobách, dky jsem na FP jel) - bohužel neznám řešení. Snad jen, nepoužívat FrontPage?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0