Autor Zpráva
cocka
Profil *
Mám takový problém, udělal jsem stránky ve Front Pege, stránky na mém PC jsou v pořádku, ale na jinýh PC je všechno rozházený. Jak to spravit??
quinux
Když nikdo nevidí co je rozházené tak ti nikdo nemuže ani pomoct.
Casero
nedělat stránky ve Fronpage, jediné správné řešení
Axamith
Hoď sem link nebo alespoň zdroják. Bez toho ti nikdo neporadí.
Anonymní
Profil *
I já dělám stránky ve FrontPage .K rozhození dochází tehdy pokud na jiných monitorech je nastaveno jiné rozlišení nebo velikost písma.Rady jako nedělat stránky ve FrontPage značí ,že dotyčný umí jen kecat a FrontPage vůbec nerozumí.
Milan
Anonymní
Profil *
Nejlepší doporučení a řešení - nainstalovat si FF+OPERU
a posléze vytvořené stránky doladit aby seděly i na těchto prohlížečích.
Rozhození se dá upravit. Pak teprve umístit.
Leo
"Rady jako nedělat stránky ve FrontPage značí ,že dotyčný umí jen kecat a FrontPage vůbec nerozumí."

A nebo uz si tou fazi prosel a vi proc uz ne. Leo
Jana
Profil *
Nevíte, kde se dá stáhnout FrontPage? napište mi prosím na cicina92@seznam.cz
xx
Profil *
Naučte se dělat stránky v poznámkovým bloku... !! :-((
Medva
Profil *
Udělej to v rámcích a nadefinuj jim šířku 100% mě to funguje bez problémů.........
Radek Hrabůvka
Jana Z vlastního instalačního média ;-)

xx Jsou i pokročilejší editory

Medva
Udělej to v rámcích Fuj!
nadefinuj jim šířku 100% Dohromady, nebo každému 8-)
mě to funguje bez problémů nevěřím, www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html
Medva
Profil *
Medva
Udělej to v rámcích Fuj!
nadefinuj jim šířku 100% Dohromady, nebo každému 8-)
mě to funguje bez problémů nevěřím, www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html

Vaše jméno

Pracuju v FP a nikdy jsem nic jiného ani nezkoušel, na na to co potřebuji udělat na web mi úplně stačí, ale to jsem odběhl. Tu věc ze 100% šířkou jsem někde okoukal a omlouvám se jestli jsem špatně nazval rámce rámcemi : -)))) myslim že to jsou rámce. Co se týče zobrazení opravdu to funguje na všech velikostech monitoru a ve všech rozlišeních...... Pravdou je, že jsem nezkoušel jiný prohlížeč než "IE". takže zde by asi mohl být problém....... : - )))

Nechci říct že stránky co dělám jsou nějak světový jak graficky tak kódem - ale plní účel.
Přesto se nebráním se novému

www.brdskyzalesak.wz.cz
mirek
Profil *
Kde stáhnout Frontpage????????????????????????????
Bubák
Profil *
mirek Z vlastního legálního instalačního CD!
Jeden otazník značí otázku, čtyři a více otazníků demenci.
Leinad
Profil *
"Byl jsem na civilce v knihovně a vím, kolik zbytečných papírů se spotřebovalo na tisk úplně špatných rámů." - Necť to zaplatí viník i s úrokem - udělá to příště? To nejsou odborné znalosti IT ale kancelářské úkoly - kdybych schválně na síťou tiskárnu poslal vícekrát nějaký román(zaměstnanec) nebo bych v netcafe 10x vytiskl RFC(zákazník), taky by mi to prošlo?
"Myslete také na zařízení budoucnosti. Myslím takové ty chytré mobily. Dost bych se divil, kdyby všechny podporovaly rámy." - jj můj SE K700i rámy neumí(nepovažuji jej za smart phone - nemá přeinstalovatelný operační systém). Je věc autora, zda chce kompatibilitu se vším nebo jednoduchost + levnější XHTML codery. Přiznávám, že Humor všeho druhu není kompatibilní ze vším.
mirek - Vážně si myslíš, že jsi na warezfóru?
Tiphan
Profil *
Anonymní

[pre][/pre]umi nekdo delat banery kua napis te na icw 389 580 952 dik moc
tiso
Tiphan nadávky si nechaj pre niekoho kto je na ne zvedavý, sem nepatria...
Constantine
Profil *
zdar poradími nekdo když udelam tabulku v fron .... tak sem mi nejprve ukaze normal. ale jak ji zobrazim v mozille,opere tak je kolem ní bíle ohranicení co stím?
GriG
Profil *
a neslo by aby mi nekdo poslal frontpage mailem??
Mistr
GriG
Viz můj příspěvek!
Lici
Profil *
Je to o zvyku a o zkusenostech,FP ma chyby ale daji se doladit nebo obejit,co se tyka IE a Firefoxu tak celkem sedi, s operou jsou vetsí problemy..
SHABI
Profil *
Leinad
"Byl jsem na civilce v knihovně a vím, kolik zbytečných papírů se spotřebovalo na tisk úplně špatných rámů." - Necť to zaplatí viník i s úrokem - udělá to příště? To nejsou odborné znalosti IT ale kancelářské úkoly - kdybych schválně na síťou tiskárnu poslal vícekrát nějaký román(zaměstnanec) nebo bych v netcafe 10x vytiskl RFC(zákazník), taky by mi to prošlo?
"Myslete také na zařízení budoucnosti. Myslím takové ty chytré mobily. Dost bych se divil, kdyby všechny podporovaly rámy." - jj můj SE K700i rámy neumí(nepovažuji jej za smart phone - nemá přeinstalovatelný operační systém). Je věc autora, zda chce kompatibilitu se vším nebo jednoduchost + levnější XHTML codery. Přiznávám, že Humor všeho druhu není kompatibilní ze vším.

asi nórmalny???
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0