Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
cocka Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 6. 2006, 18:20:57
Mám takový problém, udělal jsem stránky ve Front Pege, stránky na mém PC jsou v pořádku, ale na jinýh PC je všechno rozházený. Jak to spravit??
|
||
quinux Profil |
#2 · Zasláno: 1. 6. 2006, 18:25:58
Když nikdo nevidí co je rozházené tak ti nikdo nemuže ani pomoct.
|
||
Casero Profil |
#3 · Zasláno: 1. 6. 2006, 18:31:03
nedělat stránky ve Fronpage, jediné správné řešení
|
||
Axamith Profil |
#4 · Zasláno: 1. 6. 2006, 19:08:37
Hoď sem link nebo alespoň zdroják. Bez toho ti nikdo neporadí.
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 6. 2006, 09:43:01
I já dělám stránky ve FrontPage .K rozhození dochází tehdy pokud na jiných monitorech je nastaveno jiné rozlišení nebo velikost písma.Rady jako nedělat stránky ve FrontPage značí ,že dotyčný umí jen kecat a FrontPage vůbec nerozumí.
Milan |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 6. 2006, 21:07:56
Nejlepší doporučení a řešení - nainstalovat si FF+OPERU
a posléze vytvořené stránky doladit aby seděly i na těchto prohlížečích. Rozhození se dá upravit. Pak teprve umístit. |
||
Leo Profil |
#7 · Zasláno: 7. 6. 2006, 22:33:51
"Rady jako nedělat stránky ve FrontPage značí ,že dotyčný umí jen kecat a FrontPage vůbec nerozumí."
A nebo uz si tou fazi prosel a vi proc uz ne. Leo |
||
Jana Profil * |
#8 · Zasláno: 8. 6. 2006, 14:30:25
Nevíte, kde se dá stáhnout FrontPage? napište mi prosím na cicina92@seznam.cz
|
||
xx Profil * |
#9 · Zasláno: 8. 6. 2006, 17:19:57
Naučte se dělat stránky v poznámkovým bloku... !! :-((
|
||
Medva Profil * |
#10 · Zasláno: 9. 6. 2006, 07:00:51
Udělej to v rámcích a nadefinuj jim šířku 100% mě to funguje bez problémů.........
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#11 · Zasláno: 9. 6. 2006, 08:52:56
Jana Z vlastního instalačního média ;-)
xx Jsou i pokročilejší editory Medva Udělej to v rámcích Fuj! nadefinuj jim šířku 100% Dohromady, nebo každému 8-) mě to funguje bez problémů nevěřím, www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html |
||
Medva Profil * |
#12 · Zasláno: 9. 6. 2006, 11:26:39
Medva
Udělej to v rámcích Fuj! nadefinuj jim šířku 100% Dohromady, nebo každému 8-) mě to funguje bez problémů nevěřím, www.jakpsatweb.cz/ramy-problemy.html Vaše jméno Pracuju v FP a nikdy jsem nic jiného ani nezkoušel, na na to co potřebuji udělat na web mi úplně stačí, ale to jsem odběhl. Tu věc ze 100% šířkou jsem někde okoukal a omlouvám se jestli jsem špatně nazval rámce rámcemi : -)))) myslim že to jsou rámce. Co se týče zobrazení opravdu to funguje na všech velikostech monitoru a ve všech rozlišeních...... Pravdou je, že jsem nezkoušel jiný prohlížeč než "IE". takže zde by asi mohl být problém....... : - ))) Nechci říct že stránky co dělám jsou nějak světový jak graficky tak kódem - ale plní účel. Přesto se nebráním se novému www.brdskyzalesak.wz.cz |
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
mirek Profil * |
#13 · Zasláno: 24. 6. 2006, 11:43:29
Kde stáhnout Frontpage????????????????????????????
|
||
Bubák Profil * |
#14 · Zasláno: 24. 6. 2006, 11:47:30
mirek Z vlastního legálního instalačního CD!
Jeden otazník značí otázku, čtyři a více otazníků demenci. |
||
Leinad Profil * |
#15 · Zasláno: 24. 6. 2006, 12:17:36
"Byl jsem na civilce v knihovně a vím, kolik zbytečných papírů se spotřebovalo na tisk úplně špatných rámů." - Necť to zaplatí viník i s úrokem - udělá to příště? To nejsou odborné znalosti IT ale kancelářské úkoly - kdybych schválně na síťou tiskárnu poslal vícekrát nějaký román(zaměstnanec) nebo bych v netcafe 10x vytiskl RFC(zákazník), taky by mi to prošlo?
"Myslete také na zařízení budoucnosti. Myslím takové ty chytré mobily. Dost bych se divil, kdyby všechny podporovaly rámy." - jj můj SE K700i rámy neumí(nepovažuji jej za smart phone - nemá přeinstalovatelný operační systém). Je věc autora, zda chce kompatibilitu se vším nebo jednoduchost + levnější XHTML codery. Přiznávám, že Humor všeho druhu není kompatibilní ze vším. mirek - Vážně si myslíš, že jsi na warezfóru? |
||
Časová prodleva: 8 měsíců
|
|||
Tiphan Profil * |
#16 · Zasláno: 13. 2. 2007, 20:20:50
Anonymní
[pre][/pre]umi nekdo delat banery kua napis te na icw 389 580 952 dik moc |
||
tiso Profil |
#17 · Zasláno: 13. 2. 2007, 20:23:49
Tiphan nadávky si nechaj pre niekoho kto je na ne zvedavý, sem nepatria...
|
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
Constantine Profil * |
#18 · Zasláno: 4. 8. 2007, 19:00:57
zdar poradími nekdo když udelam tabulku v fron .... tak sem mi nejprve ukaze normal. ale jak ji zobrazim v mozille,opere tak je kolem ní bíle ohranicení co stím?
|
||
Časová prodleva: 21 dní
|
|||
GriG Profil * |
#19 · Zasláno: 25. 8. 2007, 17:25:07
a neslo by aby mi nekdo poslal frontpage mailem??
|
||
Mistr Profil |
#20 · Zasláno: 25. 8. 2007, 17:26:53
GriG
Viz můj příspěvek! |
||
Lici Profil * |
#21 · Zasláno: 25. 8. 2007, 19:21:14
Je to o zvyku a o zkusenostech,FP ma chyby ale daji se doladit nebo obejit,co se tyka IE a Firefoxu tak celkem sedi, s operou jsou vetsí problemy..
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
SHABI Profil * |
#22 · Zasláno: 31. 8. 2007, 11:23:04
Leinad
"Byl jsem na civilce v knihovně a vím, kolik zbytečných papírů se spotřebovalo na tisk úplně špatných rámů." - Necť to zaplatí viník i s úrokem - udělá to příště? To nejsou odborné znalosti IT ale kancelářské úkoly - kdybych schválně na síťou tiskárnu poslal vícekrát nějaký román(zaměstnanec) nebo bych v netcafe 10x vytiskl RFC(zákazník), taky by mi to prošlo? "Myslete také na zařízení budoucnosti. Myslím takové ty chytré mobily. Dost bych se divil, kdyby všechny podporovaly rámy." - jj můj SE K700i rámy neumí(nepovažuji jej za smart phone - nemá přeinstalovatelný operační systém). Je věc autora, zda chce kompatibilitu se vším nebo jednoduchost + levnější XHTML codery. Přiznávám, že Humor všeho druhu není kompatibilní ze vším. "Byl jsem na civilce v knihovně a vím, kolik zbytečných papírů se spotřebovalo na tisk úplně špatných rámů." - Necť to zaplatí viník i s úrokem - udělá to příště? To nejsou odborné znalosti IT ale kancelářské úkoly - kdybych schválně na síťou tiskárnu poslal vícekrát nějaký román(zaměstnanec) nebo bych v netcafe 10x vytiskl RFC(zákazník), taky by mi to prošlo? "Myslete také na zařízení budoucnosti. Myslím takové ty chytré mobily. Dost bych se divil, kdyby všechny podporovaly rámy." - jj můj SE K700i rámy neumí(nepovažuji jej za smart phone - nemá přeinstalovatelný operační systém). Je věc autora, zda chce kompatibilitu se vším nebo jednoduchost + levnější XHTML codery. Přiznávám, že Humor všeho druhu není kompatibilní ze vším. asi nórmalny??? |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0