Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mata Profil |
#1 · Zasláno: 1. 6. 2006, 20:33:49
Dopručíte nějaký freeware editor, v kterém by šlo snadno psát html + css. Ideálem je TopStyle, ale ten je placený :( Blíží se mu PSPad, ale ten se mi nepodařilo donutit, aby zobrazoval nabídku tagů hned při psaní slova (musí se použít klávesová zkratka). Experimentoval jsem i s jeditem, ale to jsem vzdal.
|
||
Tower Profil |
#2 · Zasláno: 1. 6. 2006, 20:36:07
Teoreticky by Vám mohl vyhovovat Visual web developer.
|
||
Jindra Holý Profil |
#3 · Zasláno: 3. 6. 2006, 23:12:31
ted si nejsem jisty, jestli program, ktery hodlam zminit je OS, ale muzete zkusit PS Pad, vrele ho doporucuji
|
||
lubos_z_kotelny Profil * |
#4 · Zasláno: 3. 6. 2006, 23:21:29
Jindra holý: Blíží se mu PSPad, ale ten se mi nepodařilo donutit, aby zobrazoval nabídku tagů hned při psaní slova (obcas neni od veci precist si na co reaguju)
pspad neni vsemocny, i kdyz ho pouziva kazdy. ja bohuzel neporadim, takovy vylomeniny nepotrebuju - staci mi notepad2. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
MiSHAK Profil |
#5 · Zasláno: 23. 7. 2006, 23:25:32
no snad koncem prázdnin dodělám 3WE, tak pak bude v čem psát, ocenil bych pár námětu a "zlepšováků" aneb wishlist :)
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Chain Profil * |
#6 · Zasláno: 27. 7. 2006, 12:20:32
TopStyle má aj verziu Lite, ktorá je free
|
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
Danielsan Profil * |
#7 · Zasláno: 31. 8. 2006, 17:39:07
Je velka skoda, ze jsi vzdal experimentovani s jEditem. Pokud se s nim naucis pracovat a doinstalujes plug-iny, je to multiplatformni delo na weby. Ano, Java a pomalost...jenze kdyz je program pomaly a ma dokonale fce, ktere zrychluji praci, clovek s nim muze byt produktivnejsi nez s megarychlym programem, co cloveku hazi klacky pod nohy....
|
||
Jakub Profil |
#8 · Zasláno: 31. 8. 2006, 18:46:11
Myslím že za vyzkoušení určitě stojí Aptana/cokoliv jiného ze stáje Eclipse - jsou to trochu mamuti, ale skvěle funkční.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0