Autor Zpráva
ZoBi
Profil *
cao...mam jen dotaz na javascript... když si nejakej vložim na veb a pak dam nahled nebo se na to chci podivat tak me vyjede na vrchu proužek kterej piše ... z duvodu ochrany zabezpečení bylo soubor zakázano zobrAZENÍ aktivního obsahu.. dal to jiste znáte... nevite jak na to aby se to neobevovalo ? dik všem
lubos_z_kotelny
Profil *
nepouzivat ie? pokud vim jen ie se sp2 ma panickou hruzu i z javascriptu... ale asi se to da nastavit nekde v moznostech internetu, pohrab se tam.
ZoBi
Profil *
a jak mam třeba zobrazit čas a datum... když ne přes javascript ?? dik moc ... jde to jeste nejak jinak ??
Gekon
Profil
php, flash...
lubos_z_kotelny
Profil *
a k cemu to? cas a datum ma kazdej na svym compu, je to amatersky... asi by to slo pres php (cas na servru), ale lepsi je podivat se do tech moznosti internetu (neco jako nastaveni zabezpeceni -> povolit aktivni obsah na web. strankach). a nejlepsi je nepatlat na stranku zbytecny skripty.
Radek Hrabůvka
Profil
a jak mam třeba zobrazit čas a datum... když ne přes javascript ? Ve windows i v Linuxu je čas na liště, movití uživatelé PC vlastní i hodiny, ti nejzazobanější i několikery: náramkové, stolní, nástěnné. Kalendář je poněkud lacinější záležitost, ale každý rok zastará ;-)
Miloš
Profil
Jen si dej na stránky hodiny, aspoň v pěti časových pásmech, binárně i hexa – každý návštěvník uznale pokývá hlavou, jaký je ten ZoBi machr, že dokáže takovéhle frajeřiny. Ještě si můžeš přidat počítadlo přístupů a zobrazení počtu právě surfujících návštěvníků, to každého potěší, to každého zajímá, proto přece každý na tvé stránky chodí.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.