Autor Zpráva
misa-s
Profil *
Jde nějak jednoduše ve frontapage vyměnit grafika dělaná v ImageReady, taky abych nemusela při každé výměně znovu doplňovat texty, linky a jejich úpravu? díky.
misa-s
Profil *
Aještě bych měla jeden dotaz proč se mi neaktualizuje datum vložený ve FP? Koukněte prosím na odkaz www.ski-areal.cz
Díky.
Lukáš Maixner
misa-s
1. Váš první dotaz je trochu obsáhlý. Záleží na tom, jak moc s čím manipulujete. Idální je mít čisté HTML s texty a čisté CSS s designem. Pak to problém není.

2. Vypadá to, že to, co Vám ukládá FP je datum vytvoření příslušného souboru (tedy, kdy jste s ním naposledy pracovala ve FP), ne aktuální datum.
misa-s
Profil *
Děkuji za radu ale když dělám design v Imageready jak poznám nebo jak udělám aby to bylo v CSS? Nevímjak to oddělit.
A kde ve frontpage se dá nastavit aktuální datum?
otaznicek
Profil *
oddeleni obsahu od vzhledu: neni jiny reseni nez psat rucne a vy*** se na Frontpage. a datum do stranky nevkladej vubec, je to lamerina...
Zahon
datum do stranky nevkladej vubec, je to lamerina...
Vážený pane otaznicek, chcete snad tvrdit, že například seznam či centrum jsou "lameři"?? Datum na stránce může být, pokud má své opodstatnění.
otaznicek
Profil *
na portalech este jo (i kdyz bych ho tam taky nepostradala), ale datum a cas a nejlip este svatek je v 99% prvni (zkopceny) javascript, ktery na svy stranky narve kazdy zacatecnik...
P.S. fakt nejsem "vazeny pan" =)))
misa-s
Profil *
Bohužel psát stránky celý ručně si netroufám, neovládám tak dobře html, takže jsem odkázaná na frontpage. A co se datumu týče pokud mi nikdo neporadí tak jsem taky nucená od toho opustit.
otaznicek
Profil *
musis to udelat javascriptem.
treba tady: http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/index.html#cas
nebo tady: http://www.jaknaweb.com/scripty/javascripty/datum-cas
staci hledat...
misa-s
Profil *
Díky kouknu na to. A nemohla by ses mi kouknout na zdroj, proč mi nepočítá toplist? Možná sem ho šoupla blbě a taky nevím proč mám to počasí pořád odskočený
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0