Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
misa-s Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2006, 03:58:35
Jde nějak jednoduše ve frontapage vyměnit grafika dělaná v ImageReady, taky abych nemusela při každé výměně znovu doplňovat texty, linky a jejich úpravu? díky.
|
||
misa-s Profil * |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2006, 05:10:27
Aještě bych měla jeden dotaz proč se mi neaktualizuje datum vložený ve FP? Koukněte prosím na odkaz www.ski-areal.cz
Díky. |
||
Lukáš Maixner Profil |
#3 · Zasláno: 29. 6. 2006, 07:12:14
misa-s
1. Váš první dotaz je trochu obsáhlý. Záleží na tom, jak moc s čím manipulujete. Idální je mít čisté HTML s texty a čisté CSS s designem. Pak to problém není. 2. Vypadá to, že to, co Vám ukládá FP je datum vytvoření příslušného souboru (tedy, kdy jste s ním naposledy pracovala ve FP), ne aktuální datum. |
||
misa-s Profil * |
#4 · Zasláno: 30. 6. 2006, 20:34:50
Děkuji za radu ale když dělám design v Imageready jak poznám nebo jak udělám aby to bylo v CSS? Nevímjak to oddělit.
A kde ve frontpage se dá nastavit aktuální datum? |
||
otaznicek Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 6. 2006, 20:41:08
oddeleni obsahu od vzhledu: neni jiny reseni nez psat rucne a vy*** se na Frontpage. a datum do stranky nevkladej vubec, je to lamerina...
|
||
Zahon Profil |
#6 · Zasláno: 30. 6. 2006, 20:48:57
datum do stranky nevkladej vubec, je to lamerina...
Vážený pane otaznicek, chcete snad tvrdit, že například seznam či centrum jsou "lameři"?? Datum na stránce může být, pokud má své opodstatnění. |
||
otaznicek Profil * |
#7 · Zasláno: 30. 6. 2006, 21:11:34
na portalech este jo (i kdyz bych ho tam taky nepostradala), ale datum a cas a nejlip este svatek je v 99% prvni (zkopceny) javascript, ktery na svy stranky narve kazdy zacatecnik...
P.S. fakt nejsem "vazeny pan" =))) |
||
misa-s Profil * |
#8 · Zasláno: 1. 7. 2006, 20:59:35
Bohužel psát stránky celý ručně si netroufám, neovládám tak dobře html, takže jsem odkázaná na frontpage. A co se datumu týče pokud mi nikdo neporadí tak jsem taky nucená od toho opustit.
|
||
otaznicek Profil * |
#9 · Zasláno: 1. 7. 2006, 21:09:55
musis to udelat javascriptem.
treba tady: http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/index.html#cas nebo tady: http://www.jaknaweb.com/scripty/javascripty/datum-cas staci hledat... |
||
misa-s Profil * |
#10 · Zasláno: 1. 7. 2006, 21:15:12
Díky kouknu na to. A nemohla by ses mi kouknout na zdroj, proč mi nepočítá toplist? Možná sem ho šoupla blbě a taky nevím proč mám to počasí pořád odskočený
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0