| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Marcus Antonius Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 11. 2006, 22:00:29
Začal som sa trochu hrať s JavaScriptom problém je v tom že moja produktivita práce je v tomto jazyku veľmi nízka, keď to porovnám napr. s Delphi, C# a Javou, kde mi trvá zistenie syntaktickej chyby cca 5 sekúnd, v javascripte je to v priemere 5-10 minút. Na ladenie používam Error Console vo Firefoxe, bohužiaľ z chybových hlásení sa taho veľa nedozviem. Aké IDE odporúčate na tvorbu a debugovanie Ajax aplikácií v JavaScripte? Mohlo by podporovať aj IntelliSense a Refactoring.
|
||
| ah01 Profil |
#2 · Zasláno: 6. 11. 2006, 23:21:57 · Upravil/a: ah01
Bezesporu je to Aptana. Je to projekt postavený na Eclipsu (to ti jako Javistovi jistě něco říká :-). V posledním Milestone (7) je nově i podpora pro debuging - doporučuji projít si weblog na zmíněné adrese.
Také koukni na Screencasty – stojí za to. Zatím je Aptana stále ve vývoji, ale vypadá velmi dobře. |
||
| Marcus Antonius Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 11. 2006, 01:32:51
ah01 Díkec, presne toto som hľadal.
|
||
|
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
| Goophy Profil * |
#4 · Zasláno: 20. 12. 2006, 15:29:21
Idealni pokud by to nebylo tak pomaly a zasekany. ... snad se casem zlepsi ... presto jsem nenasel lepsi nebo aspon srovnatelny IDE.
|
||
|
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
| Colpik Profil * |
#5 · Zasláno: 31. 1. 2007, 16:22:19
Idealni pokud by to nebylo tak pomaly a zasekany. ... snad se casem zlepsi ... presto jsem nenasel lepsi nebo aspon srovnatelny IDE.
A co chceš, dyž je to postavený na takovým shitu jako Eclipse? |
||
|
Časová prodleva: 23 dní
|
|||
| honzafr Profil * |
#6 · Zasláno: 23. 2. 2007, 14:57:47
pičo pavle! sem tě přistih!
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0