Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
bure Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 8. 2007, 20:30:55
Dobry den!
Delam si svoje prvni web stranky pomoci Fronpage 2003 a mam problem. Front page jsem si nainstaloval na dva pocitace. Vytrvareny web si ukladam primo na flash disk. Na prvnim pocitaci mi v nahledu jde listovat pomoci zavedenych interaktivnich tlacitek listovat mezi jednotlivymi strankami a ne druhem mi toto listovani nefunguje. Nevite nahodou, v cem by mohl byt zakopany pes? Help me, please! Uz jsem z toho zoufalej... :-( |
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 10. 8. 2007, 20:38:10 · Upravil/a: Mistr
bure
Front page jsem si nainstaloval na dva pocitace. Pominu otázku, zda ho máš na obou počítačích nainstalovaný legálně. Ale k Tvému problému. Já bych Ti doporučil jinou cestu. Sleduj změny stránek v okně opravdového internetového prohlížeče. Proč? Protože stránky si Tví návštěvníci budou zcela jistě prohlížet také v nich a nikoliv v programu FrontPage. Z toho důvodu Tě tedy zajímá, jak to bude vypadat v prohlížeči, nikoliv jak v programu FrontPage. |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
Mrduc Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 8. 2007, 16:43:11
tak si otevři zdroj stránky a uprav tam ty odkazy ručně zadej je přesně dbej na cestu to zn . nadisku máš \ na webu je to: // a zadávej konkrétně třeba <a href="seznamy.cz">popis odkazu a tak dál
|
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 18. 8. 2007, 18:25:20
Mrduc
A když mu to v jednom FrontPage jede a ve druhém ne? To vyřeší Tebou navržený postup? |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0