| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Radim565 Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 9. 2007, 15:49:48
čau,
už dlouho bojuju s FP ve smyslu vložit text tak, aby se nedal v IE např. zvětšit(zobrazit - velikost textu...) nevíte jestli to nějak jde?? protože když někdo má samozřejmě velikost velká, nebo největší, tak se web rozhodí... jinak nedoporučíte mi nějáký fakt dobrý editor webu, nějak už mi FP nestačí .. tedy kromě Flashe?? tam se dají udělat MEGA stránky, ale to už je tak pro programátory.. v čem je např. DREAMWEAVER lepší než FP?? díky za odpovědi |
||
| Manq Profil |
#2 · Zasláno: 15. 9. 2007, 15:56:59
Radim565
Než lidem zakazovat zvětšení písma, tak to se raději nauč dělat stránky pořádně - tak, aby se při zvětšení písma nerozhodily. K těm editorům. Já je neuznavám. Preferuji PsPad. |
||
| Miloš Profil |
#3 · Zasláno: 15. 9. 2007, 16:01:16
Aby nešel text v exploreru zvětšit, je nutné jeho velikost zadávat v px, pt nebo podobných jednotkách.
Ale – ve shodě s Manqem musím dodat, že ten, kdo to dělá úmyslně, je dobytek. |
||
| Radim565 Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 9. 2007, 14:25:21
děkuju za lichotky,
nicméně jsem se z odpovědí nedozvěděl jestli to ve FP jde nebo ne, zkoušel jsem to ve FP zadat v pixelech ale nejde to.... aspoň mě ne... jinak když se podívate na všechny moderní weby tak skoro u každého nejde písmena upravovat takže nevím... asi je dobytků hodně... každopádně vypadá to i lépe když písmo zůstane ve středním zobrazení.. to je můj názor |
||
| Radim565 Profil * |
#5 · Zasláno: 16. 9. 2007, 14:34:54
Jo mimochodem co je to PsPad.. jinak mrkněte třeba na
http://www.temr-horak.cz/web/index.php?id=5 to si myslím že jsou hodně dobré stránky a písma tam zvětšovat nejdou, tohle asi nedělal ve FP :-) ?? |
||
| Joker Profil |
#6 · Zasláno: 16. 9. 2007, 16:11:35
Jen dodám, že pro IE7 to je už irelevantní, protože zvětšuje celou stránku, podobně jako to dělá Opera.
Zbývá tedy z těch rozšířenějších IE6 a Firefox, přičemž Firefox myslím zvětšuje veškeré písmo Takže podle mě to nemá moc smysl. Jinak se připojuji k tomu PSPadu, ale není to WYSIWYG editor. |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0