Autor Zpráva
Vete
Profil *
zdarec potrebuju poradit pls
mam menu a v tom menu mam napriklad sekci ktera se jmenuje pokus jo? a chci abych kdyz na ni kliknu se mi zobrazil obsah te rubriky misto uvodniho ramce tedy jako ze mam jeden index a treba rubrika pokus se zobrazi v tom indexu an urcitem miste
Diky moc za odpoved
Mistr
Profil
Vete
Příliš Tvému problému nerozumím. Z toho, co jsem pochopil, bych Ti navrhnul dát k položce menu pokus jo? odkaz řešený pomocí kotvy neboli záložky. Trefil jsem se?
Vete
Profil *
jo jo ale chapes ten odkaz ktery je aby se proste zobrazil v designu na spravnem miste
Vete
Profil *
Aby se to proste nezobrazilo pres celou obrazovku...
Vete
Profil *
Aby se to proste neotevrelo pres celou obrazovku...
Bubák
Profil
www.jakpsatweb.cz/include.html
justagirliewithagun
Profil *
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=uvod_php
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include2
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include3
http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=include4
=)
Vete
Profil *
jn jsem slysel ze kdo umi php je ze vsech stran vykrity no ale je to tezke celkem
vertigo4
Profil
nemusíš umět php... jde to (pokud teda chápu tvůj dotaz) že si vložíš frame na místo, kde budeš aby se ti měnil obsah a přidáš atribut name="obsah". jednotlive obsahy uložíš jako samostatné soubory a poté dáš do odkazů v menu target="obsah" a ten se ti zobrazí v daném rámci
Bubák
Profil
nemusíš umět php...
Přesně tak, z celého PHP ti stačí jediný jednoduchý příkaz "include". To už je časově náročnější instalace PHP a Apache (tak, jako jiná instalace), abys mohl testovat na svém vlastním PC.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Pokuste se již v titulku uvést název programu související s tématem.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: