« 1 2 3 »
Autor Zpráva
Lukas125
Profil *
čus......když nastavim obrázek na pozadí tak se mi pořád opakuje....poraďte co s tim
habendorf
Profil
no-repeat
Měsíček
Profil
poraďte co s tim

Překvapivě poradil i Google a kdyby jsi nebyl líný našel by ti hned tento odkaz
http://www.jakpsatweb.cz/css/background-repeat.html
Lukas125
Profil *
To je v css, poraďte kam to mám vložit. tady je html kod mych webovek:

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>nová stránka</title>
<style fprolloverstyle>A:hover {color: red; font-weight: bold}
</style>
</head>
<div style="width: 770px">
<body bgcolor="#C0C0C0" background="pozadí3.jpg">
<div style="width: 770px">
<p style="margin-bottom: 0">
<img border="0" src="záhlaví1.gif" width="1024" height="300"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0" align="left">&nbsp;
</p>
<div style="position: absolute; width: 198px; height: 379px; z-index: 1; left: 37px; top: 349px" id="vrstva1">
<img border="0" src="novinky.jpg" width="150" height="35"><img border="0" src="Profil.jpg" width="150" height="35"><img border="0" src="Galerie.jpg" width="150" height="35"><img border="0" src="Technika.jpg" width="150" height="35"><img border="0" src="Závody.jpg" width="150" height="35"><img border="0" src="Sponzoři.jpg" width="150" height="35"><img border="0" src="Odkazy.jpg" width="150" height="35"><img border="0" src="diskuze.jpg" width="150" height="35"></div>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0" align="left">
&nbsp;
<img border="0" src="Menu.gif" width="206" height="706"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0" align="left">&nbsp;&nbsp;&nbsp; </p>

</body>
</div>
</html>
Bubák
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/frontpage/fp-2000-pozadi.html
Kapitola "Barvy a pozadí pomocí CSS"

habendorf, Měsíček
Pokud někdo dělá stránky ve FrontPage, předpokládám, že o CSS nemá ani tušení.

Dodatek:
Změň
<body bgcolor="#C0C0C0" background="pozadí3.jpg">
za:
<body style="background: #C0C0C0 url(pozadí3.jpg")>

Nevím, jestli ti to bude na webu fungovat, v názvech souborů nepoužívej diakritiku, takže přejmenuj "pozadí3.jpg" na "pozadi3.jpg".
www.jakpsatweb.cz/soubory.html
http://jednoduse.interval.cz/clanky/pravidla-pojmenovavani-souboru-a-a dresaru/
Měsíček
Profil
Místo tohoto:

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>nová stránka</title>
<style fprolloverstyle>A:hover {color: red; font-weight: bold}
</style>
</head>
<div style="width: 770px">
<body bgcolor="#C0C0C0" background="pozadí3.jpg">

dej tohle :

html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>nová stránka</title>
<style>body {#C0C0C0 url("pozadi.jpg") no-repeat;}A:hover {color: red; font-weight: bold}
</style>
</head>

<body>
<div style="width: 770px">

je možný, že jsem tam někde udělal chybku tak mi řekni kdyby to nešlo ;)
miloskroulik
Profil *
Nejprve doporučuji změnit

<body bgcolor="#C0C0C0" background="pozadí3.jpg"> 


na prosté

<body>
.

Potom v definici stylů stačí uvést
body {background: url('pozadi3.jpg') no-repeat #C0C0C0};


Ještě bych si dovolil dodat, že jpg soubor nejspíše není pro pozadí tím nejlepším řešením...
Měsíček
Profil
Pokud někdo dělá stránky ve FrontPage, předpokládám, že o CSS nemá ani tušení.

Ano, proto se obvykle snažím, aby pochopil, že je důležité se naučit i CSS.
Lukas125
Profil *
Ale já nepotřebuju barvy...já mám na pozadí fotku, ale pořád se opakuje, jak pod sebe tak i vedle sebe
Lukas125
Profil *
dík zkusim
Manq
Profil
je důležité se naučit i CSS.
S prominutím, to říká ten pravý… :o)
->
<style>body {#C0C0C0 url("pozadi.jpg") no-repeat;}
Měsíček
Profil
njn ..

<style>body {background: #C0C0C0 url("pozadi.jpg") no-repeat;}

omlouvám se a teď spěchám ..
Lukas125
Profil *
a jaký formát by si navrhoval pro pozadí??
Lukas125
Profil *
a jaký formát by si navrhoval pro pozadí??
Lukas125
Profil *
A ještě bych potřeboval poradit jak to mám udělat, aby se stránky třeba těm co maj větší rozlišení zobrazovali na středu a ne u okraje
Měsíček
Profil
hledej probírá se to tady co týden.
Lukas125
Profil *
ok
Bubák
Profil
a jaký formát by si navrhoval pro pozadí??
Pokud je to fotka, tak JPG, pokud je to jednoduchá grafika, PNG, nebo GIF.
Prostě aby obrázek dobře vypadal a soubor s pozadím byl co nejmenší.

Vycentrování obsahu stránky:
http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php

Příště si na nový dotaz založ nové vlákno.
Lukas125
Profil *
Už jsem našel.....že mám udělat tohle: <center>obsah stranky</center> ale mě se akorát vycentruje obrázek co mám v hlavičce, ale ostatní ne
Lukas125
Profil *
ok dík
Joker
Profil
Lukas125
Já jen poznamenám, že jestli ta stránka má být co k čemu, chtělo by to věnovat alespoň třeba tenhle víkend studiu a naučit se alespoň základy HTML+CSS.
Lukas125
Profil *
Vycentrování obsahu stránky:
http://tiso.wz.cz/articles/vycentrovanie-obsahu-stranky.php[/i]
Tento návod mi nefunguje :-(
Měsíček
Profil
Tohle http://tiso.wz.cz/examples/vycentrovanie-obsahu-stranky.php ti nefunguje?
Lukas125
Profil *
to html ne :-( co s tim??
Měsíček
Profil
Jak nefunguje, trochu to více popiš prosím :)
Lukas125
Profil *
když to tam dám tak se mi vystředí akorát hlavička, ale nikoli celá stránka
Lukas125
Profil *
máte nějaký návrh co s tim??
Měsíček
Profil
Napiš odkaz na stránku.
Lukas125
Profil *
pošlu ti ho na maila......já jí nechci zatim zveřejňovat
Manq
Profil
já jí nechci zatim zveřejňovat
Bojíš se, že někdo tvůj web okopíruje a zvěřejní ho dříve než ty? Nebo v čem je tak vyjímečný, že sem nechceš dát odkaz?
« 1 2 3 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Pokuste se již v titulku uvést název programu související s tématem.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: