« 1 2 3 »
Autor Zpráva
Lukas125
Profil *
No tak toho se nebojim že by to někdo kopčil, ale nebudu to tady rozebírat proč to sem nechci dát
tiso
Profil
Měsíček - ale no...
<div style="width: 770px">
<body>
Lukas125
Profil *
Ať zkoušim co zkoušim nic nefunguje, pokaždé se vycentruje třeba jen část webu, ale nikdy ne celá :(
Manq
Profil
Měsíček na mailu nepomohl? To se divím… Odkaz dát nechceš a stěžuješ si tu.
Lukas125
Profil *
NN mě síček neodepsal, ale odkaz mu stejně nepomůže. Když jsem hodim html kod tak mi to tam vyznačíte co mám špatně please?
Měsíček
Profil
Nelze pomoci jen tak má tam 3x <style> pak to na co mě upozornil tiso, ale tak bych musel překopat komplet kód jinak Lukáši pošli zde i jim tu URL, pomůže se ti spíš na vzhled kašli jde o to, aby jsi se to naučil nebo ne?
Měsíček
Profil
NN mě síček neodepsal, ale odkaz mu stejně nepomůže

Odepsal, ale Centrum.cz je na tom jako "Česká pošta" : "Dnes podáte, zítra dodáme". Není to moje vina.
Lukas125
Profil *
jj už mi to došlo dík za radu, ale ten kod jsem změnil, a žádná viditelná změna..................tak jo tady je odkaz, ale je to jen zkušební, pak to bude nahraný úplně jinde: www.balda.borec.cz
Měsíček
Profil
No ten kód jsi nezměnil :o)
Lukas125
Profil *
změnil ale nenahrál jsem to na web :-D, ale hned to tam jdu teda nahrát
Měsíček
Profil
Tak když už to budeš nahrávat uprav tam i to, na co poukázal tiso.
Lukas125
Profil *
ale vždyť tam žádná změna neproběhla ne???
Měsíček
Profil
proběhla.
Lukas125
Profil *
a jaká??
Měsíček
Profil
projdi si to řádek po řádku a zjistíš .. (jestli ti tedy došel ten e-mail).
Lukas125
Profil *
to jo v tom html jo, ale na tý stránce normální ne ne???
Měsíček
Profil
asi jen malé odlišení.
Lukas125
Profil *
jj no a co mám teda udělat aby se to vycentrovalo???
Měsíček
Profil
začít odznova a stavět teprve od tisova návrhu centrování ..
Lukas125
Profil *
Notak já to ve front page klidně znova poskládám to je za chvilku, ale nevim co se tam změní
Měsíček
Profil
vykašli se na frontpage .. dělej to normálně v nějákém obyčejném editoru (poznámkový blok nebo PSPad).
Lukas125
Profil *
jenže to neposkládám tak jak chci, ty tlačítka atd.
Měsíček
Profil
Ale jo ;)
Lukas125
Profil *
já ne já umím akorát základy html, jako například písma, odstavce, barvy,.......
Měsíček
Profil
Když řeknu, že to dáš tak to dáš :)
Lukas125
Profil *
když nevim jak tak to nedám :-D Obrázky jsem si v tom poskládal, a zbytek budu psaát teda v pspad
Lukas125
Profil *
když nevim jak tak to nedám :-D Obrázky jsem si v tom poskládal, a zbytek budu psaát teda v pspad
Měsíček
Profil
Zkus si o víkendu poctivě pročíst " Http://www.jakpsatweb.cz/ " od A až do Z a to jak tagy tak i CSS vlastnosti (JS zatím nemusíš) a cokoliv si přečteš ihned vyzkoušej, teprve až uděláš tady tenhle zásadní krok pusť se do tvorby stránek a žádnej FP nebude potřeba ani na obrázky ;)
Lukas125
Profil *
A tenhle ten zdrojový kod zž je lepší??
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Nová stránka 1</title>
</head>

<body background="pozadi3.jpg">

<p><img border="0" src="záhlaví1.gif" width="1024" height="300"></p>
<div style="position: absolute; width: 198px; height: 568px; z-index: 1; left: 42px; top: 361px" id="vrstva1">
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="novinky.jpg" width="150" height="35"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="Profil.jpg" width="150" height="35"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="Galerie.jpg" width="150" height="35"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="Technika.jpg" width="150" height="35"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="Závody.jpg" width="150" height="35"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="Sponzoři.jpg" width="150" height="35"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="Odkazy.jpg" width="150" height="35"></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<img border="0" src="diskuze.jpg" width="150" height="35"></div>
<p>&nbsp; <img border="0" src="Menu.gif" width="206" height="706"></p>

</body>

</html>
Měsíček
Profil
Děláš to zbytečně složitě ;) zkus to třebas takhle:

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Nová stránka 1</title>
<style> p {margin-top:0px;margin-bottom:0px;} img {border: none;} body {background: url("pozadi3.jpg");}</style>
</head>
<body>
<div><img src="záhlaví1.gif" width="1024" height="300"></div>
<div style="position: absolute; width: 198px; height: 568px; z-index: 1; left: 42px; top: 361px" id="vrstva1">
<p><img src="novinky.jpg" width="150" height="35" alt=""></p>
<p><img src="Profil.jpg" width="150" height="35" alt=""></p>
<p><img src="Galerie.jpg" width="150" height="35" alt=""></p>
<p><img src="Technika.jpg" width="150" height="35" alt=""></p>
<p><img src="Závody.jpg" width="150" height="35" alt=""></p>
<p><img src="Sponzoři.jpg" width="150" height="35" alt=""></p>
<p> <img src="Odkazy.jpg" width="150" height="35" alt=""></p>
<p><img src="diskuze.jpg" width="150" height="35" alt=""></div>
<p>&nbsp; <img src="Menu.gif" width="206" height="706" alt=""></p>

</body>
</html>
« 1 2 3 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Pokuste se již v titulku uvést název programu související s tématem.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: