Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ifulka Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 12. 2008, 16:56:27
Ahoj, chtěla bych si vytvořit www stránky mám program Nacromedia Flash Mx.
Vzhledem k tomu, že mám zájem o stánky dynamické a ne vytvořené album. Můžete mi někdo poradit jestli jsem zvolila dobře? Zkouším se prokousávat programem a jde mi to jaksi pomalu.:)) Tak nevím jestli jsem zvolila dobře. děkuji za radu If. |
||
Ice Profil |
#2 · Zasláno: 10. 12. 2008, 17:06:16
ifulka
Spíše Macromedia dreamweaver, to je na tvorbu. Flash je sice taky na weby, ale spíše na animace. |
||
Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 10. 12. 2008, 17:10:49
|
||
Časová prodleva: 26 dní
|
|||
silverback Profil |
#4 · Zasláno: 5. 1. 2009, 15:49:43
Tak za prvé - cokoli se naučíš, má pro tebe význam. Za druhé - musíš si stanovit, k čemu je web určen - jestli se jedná o informační firmení stránky, osobní stránky, fórum atd. Flash se skutečně v dnešní době používá spíše k propagačním účelům, jako jsou webovky konkrétního filmu, osobnosti - nebo osobní stránky. Jde o to, že flash je sice pěkný na pohled, ale je dost služité ho optimalizovat a aktualizovat. Sám jsem jednoho času tvořil firmení stránky čistě ve flashy na přání nadřízeného. I když ten web existuje a je funkční, nakonec jsme se vrátili ke klasickému XHTML, právě kvůli optimalizaci a hlavně kvůli vyhledavačům. Flash je totiž pro drtivou většinu vyhledaváčů neviditelný! Takže pokud chceš, aby tvé stránky byly k nalezení na seznamu, rozhodně se do flashe nepouštěj. Jde tedy o objem a funkci stránek - jednoduchá prezentace bude určitě ve flashy působit dobře, ale komplexní web - do toho bych se nepouštěl ;).
|
||
el mariachi Profil |
#5 · Zasláno: 5. 1. 2009, 16:34:15
nespomínajúc ešte fakt, že macromedia flash je platený program, a robiť stránky napr v pspade je zadarmo ;)
|
||
Railbot Profil |
#6 · Zasláno: 5. 1. 2009, 16:44:16
Macromedia to už dávno není a v PSPadu těžko uděláš FLASH.
|
||
el mariachi Profil |
#7 · Zasláno: 5. 1. 2009, 16:46:44
úprimne mi je totálne jedno pod koho to patrí ;)
kto píše o tom, že by mala robiť v pspade flash ?? prečítal si si čo chce ? "chtěla bych si vytvořit www stránky" ... tipujem, že nie ;) |
||
DoubleThink Profil * |
#8 · Zasláno: 5. 1. 2009, 16:54:13 · Upravil/a: DoubleThink
Pokud jde o Flash, volil bych aktuálnější verzi než je MX (6), která je o sedm let a dvě jazykové generace pozadu.
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0