Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kolemjdoucí Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 12. 2008, 13:24:36
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jaký mám zvolit program na tvorbu webu. Chtěl bych aby se v něm dalo psát v php, html, css a js. Aby sám vytvářel css s možností úpravy a po uložení by ukládal css do externího souboru a aby se při psaní kódu zobrazoval online náhled. Díky
|
||
Ignác Profil * |
#2 · Zasláno: 11. 12. 2008, 13:47:20
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Str4wberry Profil |
#3 · Zasláno: 14. 12. 2008, 04:30:26
Microsoft Expression Web 2.
|
||
dirtyrider Profil |
#4 · Zasláno: 14. 12. 2008, 12:31:13
Ale ten Microsoft Expression web je placenej , můžes mít jenom triAL
|
||
Str4wberry Profil |
#5 · Zasláno: 14. 12. 2008, 13:13:43
Když je placený, tak si ho může klidně i koupit.
|
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
P5P Profil * |
#6 · Zasláno: 22. 12. 2008, 13:11:02
Pspad - podle mě je to asi nejlepší free editor s mnoha možnostmi.
|
||
mirag3 Profil |
#7 · Zasláno: 22. 12. 2008, 13:34:28
P5P
takťiež súhlasím, odporúčam PSPad |
||
srigi Profil |
#8 · Zasláno: 22. 12. 2008, 13:42:10
Ak kces seriozne pracovat s PHP, tak sa PSPadu vyhni, silno odporucam PDT (eclipse) - podporuje totiz doplnovanie kodu v ramci projektu a code-folding. PSPad nevie ani jedno.
|
||
tiso Profil |
#9 · Zasláno: 22. 12. 2008, 13:50:05
aptana studio + php http://www.aptana.com/
|
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
silverback Profil |
#10 · Zasláno: 5. 1. 2009, 15:30:18
Můžu doporučit jedině Adobe Dreamweaver, ale ten je ukrutně drahej, takže to jen v případě komerčního využití. Jako free se mi líbil taktéž PSPad, ale používál jsem ho dřív, nevím jak se časem vyvynuly jeho funkce.
|
||
svadla Profil |
#11 · Zasláno: 5. 1. 2009, 15:49:10 · Upravil/a: svadla
co treba Geany nebo Quanta, pokud chces pracovat pod linuxem
ale nerozumim "sám vytvářel css" |
||
kletely Profil |
#12 · Zasláno: 5. 1. 2009, 15:57:32 · Upravil/a: kletely
kolemjdoucí
Notepad++ alebo PSPad |
||
el mariachi Profil |
#13 · Zasláno: 5. 1. 2009, 16:32:30
silverback, nehnevaj sa, ale dreamviewer ? :))) nenašiel som zatiaľ nič, čo by pspad nezvládol, takže určite som za ten :) notepad++ som istý čas tiež využíval, ale osobne mi viac sadol pspad
srigi, pre väčšinu ľudí je pspad viac ako dostačujúci, nie každý pracuje v 20členných teamoch a podobne ;) imho považujem radu "pspadu sa vyhni" pri začiatočníkovi dosť nepresnú a zlú. profesionál zas sám dokáže uznať, ktorý program mu poskytne najviac komfortu, čiže... |
||
Str4wberry Profil |
#14 · Zasláno: 6. 1. 2009, 22:33:03
Reakce na P5P, miraga3, kletelyho a el mariachiho:
Zvládá skutečně Vámi doporučovaný editor online náhled při psaní kódu. |
||
el mariachi Profil |
#15 · Zasláno: 7. 1. 2009, 04:10:26
má náhľad html stránky a html stránky z web servera, ak je to to, čo si myslel...
tak či tak, je to jeden z najlepších free riešení aké sú pre windows dostupné, a to, že dreamviewer ti podobnú vec možno podporuje naplno, je dobrá na dve veci pri dynamických stránkach ;) kde je problém uložiť stránku, prekliknúť v lište na browser, stlačiť F5 a kochať sa ? naozaj to berieš ako smerodatnú záležitosť ? |
||
silverback Profil |
el mariachi:
No jak jsem říkal - PSPad jsem používal dříve - je docela možné že už dnes umí všechno co dreamweaver (nikoli dreamviewer - takový program bohužel neznám), ale pro mě je tento program momentálně jednička co se týče konstrukce a správy komplexních webů - ulehčuje mi práci díky templatům a obecně hodně pohodlného ovládání, linkování, náhledů a práce s css, přímá editace ftp, integrace flashe atd atd. Jen moje zkušenost, nic víc :) |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
r.i.p.cz Profil * |
a co říkáte na WYSIWYG web builder? sem noob co neumi html ani ostatni prog. jazyky ale mě se zdá být dobrý už jen kvůli java skriptum a php co obsahuje poslední verze + další skripty stažený z webu udělá z někoho jako sem já majitele vlastního webu i bez znalosti programování
posuďte sami r.i.p.cz.sweb.cz zatím je to jen frame a menu s pár odkazy co bych chtěl mít dostupný kdekoliv + něco něco něco... (určitě je co vylepšit např. fotogalerie trvá dlouho než se načte, teprve potom začne fungovat script) mám tam nějaký menu, frame, fotogalerie,heslo na FTP atd. + to co je okolo z ShaBoard. Umí i spoustu jiných nepoužitelných a úplně zbytečných efektů a kravinek :D btw. hodilo by se mi par rad a tipů: 1. potřeboval bych zobrazit web adresu stránky co je aktuálně v inlineframu např: když tam je google, tak ukázat tu adresu v nějakým samostatným řádku: "google.com/firefox" pro příp. zkopírování do schránky nebo kontrolu kde to vlastně jsem 2. mám tam odkazy na nějaké stránky a potřeboval bych je "donutit" zobrazit v tom framu a ne v novým okně jako to třeba dělá Tr*vian nebo piratebay(tam je momentálně tag _blank protože se nejde vrátit z5 tlačítkem undo) díky za příp. rady Moderátor Chamurappi: Opraven odkaz.
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Alenn Profil * |
#18 · Zasláno: 8. 3. 2009, 14:43:06
No chtěl bych něco kde bych psal kod a hned vedle bych viděl co to dělá ! Jinak se to dá dělat aktualizací otevřený v IE vim ale takhle se mi to zdá jednodušší, anebo ted mě napadla opera ta umí načítat v intervalu ... no díky za poznámky !
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0