Autor Zpráva
Benys
Profil *
Zdravím,

dostal sem zadání vložit na stránky kod k Google E-commerce a nejsem si stoprocentně jistej jestli to chápu správně tak pokud mi to můžete potvrdit/vyvrátit tak budu rád, díky.

Kod E-commerce se vygeneruje někam na stránku s potvrzením objednávky (pouze na jednu).
Kod se skládá z:
1. pageTracker._addTrans(vals) - informace o objednávce(objednavateli), je na stránce pouze jednou
2. pageTracker._addItem(vals) - informace o objednaném zboží, je na stránce tolikrát, kolik zboží bylo objednáno
3. pageTracker._trackTrans(); - potvrzení objednávky
Marek Prokop
Profil
Ano. Více zde: http://www.google.com/support/googleanalytics/bin/answer.py?hl=en&answer=55528

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0