Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
filio Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 1. 2010, 11:50:40
Nechal jsem se nachytat a zaplatil jsem si službu registrace do 200 katalogů. Bohužel web s S-rankem 50 nepocítil, žádnou změnu. Solidně myšlená výměna odkazů je zdlouhavá a mnohdy zcela zbytečná. Proto mě napadlo, že lepší bude nakoupit placené odkazy z kvalitních webů s S-rankem 90-100, ale nechci to zkoušet metodou pokus omyl a tak bych byl rád pokud by se někdo podělil o své zkušenosti. Je mi jasné, že záleží na mnoha faktorech (počet zaindexovaných zpětných odkazů, jejich relevance atd.), ale i přesto bych velice ocenil pokud by si někdo troufl odhadnout kolik odkazů s S-rankem 90-100 bych potřeboval na to, aby měl můj web S-rank 80 ze současných 50. Protože jinak v konkurenci s weby s srankem 80 které jsou sice slušně řečeno o ničem nemám šanci uspět. Předem mockrát děkuji za Vaše rady.
|
||
Tomáš Meisner Profil |
#2 · Zasláno: 20. 1. 2010, 11:58:51
Omlouvám se za off-topic, ale k čemu Vám pomůže zvýšení S-ranku z 50 na 80? Radši sem nejdřív pošlete odkaz na Váš web a konkurenční fráze a uvidíme, jestli problém není někde uplně jinde, dřív než vyhodíte další peníze za nákup zpětných odkazů...
|
||
Marek Prokop Profil |
#3 · Zasláno: 20. 1. 2010, 12:22:08
Filio, web žádný Srank nemá. Srank mají jen jednotlivé stránky. Možná Vám to připadá jako slovíčkaření, ale v důsledku je to rozdíl velmi podstatný.
|
||
filio Profil * |
#4 · Zasláno: 20. 1. 2010, 12:31:07
web: www.pujcky-bez-potvrzeni-prijmu.cz
konkurenční fráze: půjčky bez potvrzení o přijmu půjčky bez potvrzení o prijmu (web nenalezen) půjčky bez registru ihned půjčky bez registru * nově provedené změny na webu (změna title, descriptions, textů, navigace) zatím nebyly zaindexovány --- Jinak k tomu S-ranku se omlouvám. Napsal jsem to špatně. Každá stránka má vlastní S-rank. I když weby v této branži moc stánek nemívají. |
||
filio Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 1. 2010, 17:17:54
Tomáš Meisner:
„Radši sem nejdřív pošlete odkaz na Váš web a konkurenční fráze a uvidíme, jestli problém není někde uplně jinde“ Zajímalo by mě zda je tedy problém někde jinde nebo zda si ty zpětné odkazy mám koupit? A pokud ano pak kde a podle čeho vybírat, aby se mi co nejvíce zvýšil s-rank. Dále by mě zajímalo zda by mi někdo dokázal poradit jak optimalizovat úvodní stránku, aby se mi zobrazovala na seznamu na frázi: 'pujcky bez potvrzeni o prijmu' problém bude pravděpodobně ve slově 'příjmu', protože na frázi: 'půjčky bez potvrzení o přijmu' se web zobrazuje a na 'půjčky bez potvrzení o prijmu' se už nezobrazuje. - zda přidat do textu více klíčových slov ve tvaru 'příjmu' popřípadě 'prijmu' |
||
shaggy Profil |
#6 · Zasláno: 20. 1. 2010, 18:00:46
filio:
„Protože jinak v konkurenci s weby s srankem 80 které jsou sice slušně řečeno o ničem nemám šanci uspět.“ Ako pozerám, tak problém nie je v sRanku. Web pujcky-bez-potvrzeni-prijmu.cz je slušne povedané tiež o ničom, nevidím dôvod, prečo by sa tieto stránky mali umiestňovať na lepších miestach. |
||
ninja Profil |
#7 · Zasláno: 20. 1. 2010, 21:58:51
filio: Proč by měli vyhledávače váš web zahrnotav do výsledků, když nepřináší žádnou přidanou hodnotu, naopak nesplňuje základní požadavky jako informaci o provozovateli nebo RPSN nabízených produktů?
|
||
filio Profil * |
#8 · Zasláno: 21. 1. 2010, 00:43:19
dekuji za odpovedi na me otazky
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0