Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kala Profil * |
Ahoj, našel jsem si o své webové stránce:
Počet indexovaných stránek: google.com 122 seznam.cz 33 jyxo.cz 24 morfeo.cz 1 yahoo.com 40 bing.com 1 altavista.com 21 Počet odkazujících stránek: google.com 0 seznam.cz 7 jyxo.cz 26 morfeo.cz 33 yahoo.com 1 568 bing.com 0 altavista.com 1 610 A pak jsem našel podobný web, ale oni mají: Počet indexovaných stránek: google.com 711 seznam.cz 778 jyxo.cz 77 morfeo.cz 1 yahoo.com 968 bing.com 34 altavista.com 972 Počet odkazujících stránek: google.com 63 seznam.cz 10 jyxo.cz 1 989 morfeo.cz 4 918 yahoo.com 15 844 bing.com 0 altavista.com 4 920 To je neskutečně velký rozdíl. Co mám udělat abych se jim přiblížil? Nechápu to. Dík |
||
Marek Prokop Profil |
#2 · Zasláno: 19. 4. 2010, 23:42:58
1) Ze všech údajů, které jste uvedl, se normálně používá a má smysl jen počet zaindexovaných stránek v Googlu a v Seznamu a počet odkazujících stránek v Yahoo. Ostatní buď neexistují (např. počet odkazujících stránek v Seznamu), nebo nemají žádný praktický význam (např. počet zaindexovaných stránek v Jyxu a Morfeu).
2) Když vezmu ty údaje, které mají smysl, vyjde mi, že máte oproti druhému webu cca. o 600 méně zaindexovaných stránek v Googlu, cca. o 750 méně zaindexovaných stránek v Seznamu a o cca. 14 tisíc zpětných odkazů méně. Chcete-li tedy druhý web dohnat, musíte vytvořit cca. 700 dalších unikátních stránek a získat cca. 14 tisíc dalších zpětných odkazů. Chtěl jste slyšet něco jiného? Především byste se ale měl ujistit, že je druhý web opravdu podobný, má podobné cíle a ty hodnoty mu opravdu nějak pomáhají. Je možné, že cíle svého webu můžete lépe splnit i s menším počtem stránek a odkazů. Kdybyste uvedl adresy obou webů, šlo by k tomu napsat víc. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0