Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ján Baláž Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 7. 2010, 19:15:32
Dobrý deň prajem,
budujem web v slovenčine o prírode a chatárčení, prosím Vás budú pre tento web užitočné spätné odkazy z PR článkov v češtine, na českých PR serveroch? Nie je pre Google odkaz menej cenný ak nesedí jazyk článku /čeština/ s jazykom cieľovej stránky /slovenčina/? Ďakujem s pozdravom Baláž |
||
Marek Prokop Profil |
#2 · Zasláno: 3. 7. 2010, 11:06:18
Opravdu myslíte PR články, nebo něco jiného? Pokud něco jiného, uveďte prosím co -- nejlépe s příkladem.
|
||
Michal Janík Profil |
#3 · Zasláno: 3. 7. 2010, 21:58:24
Jako berlička vám může pomoci návštěvnost. Články, ze kterých chodí na váš web lidé jsou bezva. Pokud se po nich slehne zem, tak asi budou způsoby jak zpropagovat web lépe.
|
||
Ján Baláž Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 7. 2010, 08:10:17
Dobrý deň prajem,
ďakujem za odpovede a dopĺňam - ide mi hlavne o to, aby vyšlo čo najviac článkov v súvisiacej tematike /chaty, turizmus, príroda/ a do nich bol správne vložený odkaz na môj web s dobre napísaným anchorom - takéto niečo predstavuje pre Google alebo Seznam spätný odkaz, nie? plánujem objednať copywritera aby mi spravil a "rozmiestnil" asi 100 - 200 článkov na PR portáloch /news sk, .../ a súvisiacich blogoch, určite o turistike, chatách, horách mám peknú návštevnosť a PR4, chcel by som hlavne získať ďaľšie tematické spätné odkazy a posunúť sa v SERPe + zvýšiť PageRank na PR5 = keď vznikne 100 - 200 PR článkov s relevantnou tematikou musí to pomôcť, pravda? katalógy už mám minuté, som "všade" a články sa mi zdajú ako najlepšia možnosť ako získať ďaľšie odkazy a potom dúfam aj postúpiť vo vyhľadávaní takže ja som ako PR články myslel "články optimalizované na keywords typické pre môj web, obsahujúce spätný odkaz na môj web a tematicky úzko súvisiace, strategicky rozmiestnené po sk - cz internete :-)" Ďakujem za odborné odpovede J.Baláž |
||
Marek Prokop Profil |
#5 · Zasláno: 7. 7. 2010, 11:17:53
[#4] Aha, čili Vám nejde o PR články, ale o jakýsi článkový spam. To jste měl napsat hned :-) V tom případě je to stejné, jako s každým jiným spamem. Dočasně fungovat může, dlouhodobě nejspíš ne a i ten dočasný účinek zřejmě bude v tomto případě dost slabý. Navíc může dojít k nějakým negativním efektům, teoreticky i k penalizaci.
Být Vámi, věnoval bych se něčemu rozumnějšímu. Je pravděpodobné, že pár dobrých článků, každý s jedním odkazem, na seriozních serverech, bude mít výrazně lepší pozitivní efekt, než stovky spamových článků na bezcenných serverech. |
||
Ján Baláž Profil * |
#6 · Zasláno: 9. 7. 2010, 18:21:31
Dobrý deň prajem,
ďakujem za odpoveď, úprimne povedané práve o "článkový spam" by som nechcel aby sa jednalo - ak tie články budú každý iný, každý unikátny, každý kvalitný a vždy len jeden spätný odkaz.......? Servery s PR článkami zdarma ako www.news.sk a podobné nie sú dostatočne seriózne pre Google? Ja ich vnímam ako keď sa registrujem do katalógov webstránok, len textu môže byť omnoho viac = každý katalóg predsa predstavuje umelý spätný odkaz ktorý vznikol zadaním registrácie do katalógu, a je teda aj registrovanie do katalógov forma spamu? Ďakujem J.Baláž |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0