Autor Zpráva
Houdas
Profil *
Dobrý den,

provozuji web, který se na českých vyhledávačích umísťuje na relevantní klíčová slova relativně velmi dobře (většinou první strana výsledků, občas 1. - 3. místo), ovšem Google jakoby mě vůbec neznal. I když vyhledávám slovní spojení, které je přímo v titulku toho webu, tak ho to nenajde (zkoušel jsem hledat asi do 10. strany výsledků, dál už to stejně asi nemá cenu...). Přitom to najde stránky, které v porovnání s mým webem nenabízejí téměř žádný relevantní obsah. Nepoužívám vědomě žádné podvodné SEO techniky, myslím že nemám žádný duplicitní obsah, používam SEO-friendly-URLs atd., a přesto mě Google nemá rád :-/
URL toho webu je www.fitlife.cz (doufám že to nebude bráno jako reklama, jde mi opravdu jen o radu).

Mohl by mi nějaký SEO-guru poradit co dělám špatně?

Děkuji mockrát.
Anonymní
Profil *
zkus se zaregistrovat třeba do seznamu.cz nebo tak ... google tě pak možná oběví...
Houdas
Profil *
Web je zaregistrovany v katalogu na seznamu a myslim ze i celkem slusne zaindexovany ve fulltextu.
Petra
Jak to trvá dlouho? Já myslím, že to bude sandbox. Na některých datacentrech to není vůbec a propadnutý je to na kdeco. Ale já sandboxu nerozumím, tak třeba je to jinak :-)
Fred
OT: Moc pěkný web a reference tvůrce.
Yuhů
Nemyslím si, že je to sandbox, nevidím na datacentrech rozdíly. Potřeboval bych znát nějaká klíčová slova, na která je to optimalizované. Spíš bych řekl, že tam vede málo zpětných odkazů. Toolbarový PageRank trojka je fakt nic moc.

Pak se mi zdají zbytečně dlouhé a málo proměnlivé titulky (moc se ředí význam slov). Skoro bych si tipnul, že se Google ty stránky jeví navzájem moc podobné (asi kvůli dlouhému titulku). Je to vidět třeba v případě zpětných odkazů (kterých zná Google málo). Pak je taky blbost dávat všem stránkám stejné description.
Houdas
Profil *
Petra: Web je starý cca 4 měsíce

Fred: Díky, ale já sám s tím nejsem moc spokojen, je tam ještě moc práce :)

Yuhů: Díky za radu ohledně těch titulků, to mě vůbec nenapadlo. Řídil jsem se tím, že obecně má titulek stránky velký význam pro vyhledávače, tak jsem tam narval těch klíčových slov trochu víc... no nějak je zredukuju :) Stejně tak spravím ty description aby lépe vystihovaly tu konkrétní stránku.

Jinak, s těmi zpětnými odkazy vím že jsem na tom špatně. Zaregistroval jsem se cca do 10-15 českých katalogů ale tím to tak končí. V tomto směru jsem úplně "dutej", prostě mě nenapadá kam bych to ještě mohl dát... Do cizojazyčných katalogů to samozřejmě nemá smysl... Zkouším ještě kontaktovat tématicky podobné weby ohledně vzájemné výměny odkazů, tak uvidíme, i když návštěvnost zatím není nic moc (cca 100-150 denně, ale má to stoupající tendenci). Prosím poraďte kam to ještě "narvat" :)
Meldo
Je veľa stránok, ked je pod textom diskusia a tam sa casto uvádza web. Skús prebehnúť nejaké a pridaj. skús rôzne blogy a pod.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0