Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Inwestor Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 8. 2010, 09:00:26
Dobry den všem,
prosím vás prodávám na svém eshopu třeba zubní kefky :-/ Pomuže mi ve výsledcích v Google /SERP/ když zakoupím doménu zubnikefky.com nebo zubni-kefky.com a dám je jenom přesměrovat na muj eshop který ale běží na jiné doméně? Má skutečně něco takového smysl = získám tím nějaké návštěvy navíc? A jestli jo, který tvar domény je lepší = zubnikefky.com nebo zubni-kefky.com? V mém případě je doména s pomlčkou již obsazena nekalým konkurentem :-/ takže zvažuji nákup té bez pomlčky, jinak eshop běží na české doméně s názvem firmy bohužel bez klíčového slova. Děkuji za odpovědi, a přeju hezký den. Inwestor |
||
nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 20. 8. 2010, 09:03:00
Inwestor:
„Pomuže mi ve výsledcích v Google /SERP/ když zakoupím doménu zubnikefky.com nebo zubni-kefky.com a dám je jenom přesměrovat na muj eshop který ale běží na jiné doméně? Má skutečně něco takového smysl = získám tím nějaké návštěvy navíc?“ Ne. |
||
Tomáš Meisner Profil |
#3 · Zasláno: 20. 8. 2010, 09:29:08
Inwestor
Nightfish odpověděl správně... Nicméně! Pokud byste se rozhodl na té nové doméně rozjet nějaký info webík o typech zubních kartáčků, historii, různých přístupech, seznamoval s novinkami apod. tak tam můžete získat zajímavou návštěvnost, kterou si můžete přesměrovat (bannery, odkazy v textu článků, apod.) na Váš eshop... Jde tedy o to, jestli máte rozpočet 200Kč (na tu doménu) nebo víc... |
||
Inwestor Profil * |
#4 · Zasláno: 20. 8. 2010, 10:16:43
Děkuji vám pánové za rychlé a jasné odpovědi, vyřešili jste mé dilema - takže prosté přesměrování domény .com nezvýší počet prekliku na shopu... Infowebík na nové domeně by ale nebyl jenom otázkou investice cca 200 kč /což by mě určitě nezruinovalo.../ ale pŕedevším času. A tolik času bohužel nemám... Takže dík a kdyby ještě někdo napsal svuj názor moc rád si ho pročtu. Pŕeju všem hodně úspěchu.
Inwestor |
||
Marek Prokop Profil |
#5 · Zasláno: 20. 8. 2010, 10:54:38
Fráze "zubní kefky" něco znamená?
|
||
pavuk Profil |
#6 · Zasláno: 20. 8. 2010, 14:45:34
Zdá se že je to fráze čistě česko-slovenská...
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0