Autor Zpráva
Inwestor
Profil *
Dobry den všem,

prosím vás prodávám na svém eshopu třeba zubní kefky :-/

Pomuže mi ve výsledcích v Google /SERP/ když zakoupím doménu zubnikefky.com nebo zubni-kefky.com a dám je jenom přesměrovat na muj eshop který ale běží na jiné doméně? Má skutečně něco takového smysl = získám tím nějaké návštěvy navíc?

A jestli jo, který tvar domény je lepší = zubnikefky.com nebo zubni-kefky.com?

V mém případě je doména s pomlčkou již obsazena nekalým konkurentem :-/ takže zvažuji nákup té bez pomlčky, jinak eshop běží na české doméně s názvem firmy bohužel bez klíčového slova.

Děkuji za odpovědi, a přeju hezký den.

Inwestor
nightfish
Inwestor:
Pomuže mi ve výsledcích v Google /SERP/ když zakoupím doménu zubnikefky.com nebo zubni-kefky.com a dám je jenom přesměrovat na muj eshop který ale běží na jiné doméně? Má skutečně něco takového smysl = získám tím nějaké návštěvy navíc?
Ne.
Tomáš Meisner
Inwestor
Nightfish odpověděl správně... Nicméně! Pokud byste se rozhodl na té nové doméně rozjet nějaký info webík o typech zubních kartáčků, historii, různých přístupech, seznamoval s novinkami apod. tak tam můžete získat zajímavou návštěvnost, kterou si můžete přesměrovat (bannery, odkazy v textu článků, apod.) na Váš eshop... Jde tedy o to, jestli máte rozpočet 200Kč (na tu doménu) nebo víc...
Inwestor
Profil *
Děkuji vám pánové za rychlé a jasné odpovědi, vyřešili jste mé dilema - takže prosté přesměrování domény .com nezvýší počet prekliku na shopu... Infowebík na nové domeně by ale nebyl jenom otázkou investice cca 200 kč /což by mě určitě nezruinovalo.../ ale pŕedevším času. A tolik času bohužel nemám... Takže dík a kdyby ještě někdo napsal svuj názor moc rád si ho pročtu. Pŕeju všem hodně úspěchu.

Inwestor
Marek Prokop
Fráze "zubní kefky" něco znamená?
pavuk
Zdá se že je to fráze čistě česko-slovenská...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0