Autor Zpráva
Martos
Profil *
Mám web www.vypocet-pohlavi-ditete.cz. Když si chci otestovat výskyt nejčastějších slov přes http://www.piloun.com/webinfo/index.php tak mi to ukazuje nějaké nesmysly. Jsou tam slova, která se na stránkách vůbec nevyskytují. Nevíte proč? Mám strach,a by to nemělo negativní dopad na vyhledávače. Jakoby se indexoval nějaký obsah errorových stránek místo skutečného obsahu mých stránek. Nevíte někdo, kde může být problém?
Předem díky.

Moderátor Chamurappi: Titulek „Indexuje se jiný obsah, než je na stránkách“ nevystihoval podstatu dotazu, piloun.com přeci neindexuje.
Sýček
Profil *
Na té stránce je jasně popsána chyba. Nevím, na co se vlastně ptáte, protože to nemá se SEO žádnou spojitost.
Marek Prokop
Martosi, už jsem Vám tento příspěvek jednou vymazal a zřejmě Vám ho vymažu znovu, protože si myslím, že je to spam -- odkazujete na dva weby, které působí velmi nedůvěryhodně a Vaše otázka nedává smysl.

Pokud to není spam, vysvětlete mi, proč by se, proboha, měly vyhledavače řídit podle nějakého Pilouna.
Martos
Profil *
není to spam. Jen ten nástroj, který jsem uvedl, používám jako kontrolu, jaké mám ranky, počet zaindexovaných stránek atd. Beru to jako rýchlý přehled informací. Co mě ale zarazilo je to, že u těch klíčových slov a dole u výpisu metatagů je něco jiného, než bych čekal a to mě trochu zneklidňuje. Netvrdím, že ty stránky na testování obsahu mají nějakou souvislost nebo vliv na seo. Ten příspěvek jsem tu dal proto, protože mi nejsou jasná ty klíčová slova, co se tam ve výsledku zobrazí a KW mají se seo a s vyhledávači souvislost. Proto jsem to dával sem.
Sýček píše, že je chyba na stránce jasně popsaná...jsou tam nějaké hlášky "Error - 405.0 - Method Not Allowed", "Server Error in Application "7799 - V007867" atd. Ale moc těm hláškám nerozumím. Asi je na mém webu něco špatně nastavené, ale nevím co. A to je rada o kterou vás žádám. Prosím kde je tedy chyba a jak ji odstranit?
Moc děkuji.
tiso
Martos: daj si tam seznam.cz a potom rozmýšlaj či má význam tento nástroj na niečo používať.
Martos
Profil *
tiso:
Tak tomuto nerozumím. Já netvrdím, že má ten nástroj na něco vliv. Jen mě zaráží, proč se tam ukazují klíčová slova, která na mých stránkách nejsou. Připadně mi, jako bych měl ve správě domén špatně nasměrované adresy na mé stránka, ale to by stránky asi nefungovaly vůbec. A asi to má i nějaký vliv na vyhledávače, protože na google jsem na KW "výpočet pohlací dítěte" na 13 místě, na jyxu na 1 místě a na Seznamu nejsem vůbec. To mi přijde divné a proto mám strach, aby to nemělo nějakou souvislost.
Martos
Profil *
Možná ješte jedno tvrzení, proč mi připadne něco v nepořádku:
Když si na Seznamu zadám site:www.vypocet-pohlavi-ditete.cz tak mi to najde 6 zaindexovaných stránek včetně titulky. Když ale do Seznamu zadám hledat "Výpočet pohlaví dítěte - naše metoda výpočtu" tak mi to mé stránky nenajde, přestože tento text je na úvodní stránce.
Třeba když použiju ten nástroj Pilouna, tak u H3 mi to vypisuje "The page you are looking for cannot be displayed because an invalid method (HTTP verb) is being used". Co to znamená? Právě proto mi to připadne, že mám nějak špadně nasměrovanou doménu, ale nevím, co s tím.
Chamurappi
Reaguji na Martose:
Proč si myslíš, že nástroj na piloun.com funguje správně?
Tyto pochybné služby většinou jejich tvůrci vyrábí proto, aby si zajistili snadný přísun zpětných odkazů. Není v jejich zájmu, aby fungovaly správně, protože se vždy najde dostatek moulů, kteří jim sežerou kdejaký nesmysl i s navijákem. Naopak jim pomáhá každá podivná nejasnost, kterou nasadí svému uživateli do hlavy, protože ten pak trousí po internetu odkaz na jejich službu a nutí tak ostatní, aby o ní přemýšleli.

Tvůj web vrací dotyčnou chybovou hlášku, když na něj pošleš POST požadavek (tedy jako při odeslání formuláře). To roboti vyhledávačů nikdy nedělají, protože by mohli dostat obsah, na který nejde odkázat — zajímá je jen to, co jde dostat metodou GET. Budeš věřit tomu, že piloun.com nepoužívá GET jen omylem?
tiso
Martos: Chamurappi napísal otázkou to, čo som myslel.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Odkud se sem odkazuje

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0