Autor Zpráva
haal74
Profil *
Nevite někdo zda má nějaký vliv pro fulltext SEZNAMU vzdálenost hostingu? Mám stránky s denní návštěvností 2000 lidi a nerad bych o tuto přišel vlivem vzdálenosti hostingu.
haal74
Profil *
Zapoměl jsem zmínit, že mám umysl hosting stěhovat do USA.
ninja
Hlavní otázka je pro koho je web určen. Jestli pro české uživatele, proč je chcete nutit stahovat data z druhého konce světa? Určitě to bude mít vliv na rychlost načítání a tím wsvé návštěvníky, stejně jako Seznam, nepotěšíte.
Plaváček
haal74, ninja:

Vzhledem k tomu, jakým způsobem a jak strnule a neochotně funguje český webhostingový trh bych se já sám osobně solidního hostingu v zahraničí nebál, a to ani pro web určený výhradně českému uživateli.

Pokud zvolíš nabídku hostingové firmy, která nebude připomínat služby nechvalně proslulého ovocného hostingu, pak bys ani s fulltextem Seznamu žádné větší problémy mít neměl. Navíc je pravděpodobné, že ušetříš spoustu peněz. Ale vše řečené je pouze teoretická úvaha, protože nevím, jaký druh projektu provozuješ.

Jo - odkaz na zajímavý, i když starší článek http://www.misantrop.info/zahranicni-hosting. Moc se toho od jeho sepsání ale nezměnilo.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0