Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Martin Weis Profil |
#1 · Zasláno: 28. 2. 2011, 18:31:31
Dobrý den, web www.mericipristroje.cz si kdysi stál na prvních pozicích na seznamu na klíčové slovo měřící přístroje. Nyní není ani v první stovce a na Google je stále do 3. místa víc jak rok. Je možné že se změnili na Seznamu algoritmy. Uvítal bych trochu kritiky na tento web, které faktory mohli mít největší vliv na tento posun.
Taktéž propad webu www.casting-hostesky.cz na slovo hostesky které byly vždy na prvních místech na Seznamu zaznamenal sestup pod 100. pozici. Na Googlu je doposud už léta na první stránce. Troufnu si odhadovat že to může být linkbuildingem neboť některé odkazy vedou na již nefunkční stránky a většinou i s nerelevantní tématy, není to kontrolováno pravidelně, nápravu samozřejmě zjednám,a druhý důvod může být přílišné množství odkazů v sekci zpětné odkazy na adrese které tam však bylo již dobu bez problému. Myslíte že tuším správně a odpověděl jsem si sám nebo jsou tam další závažné nedostatky o kterých nevím. |
||
jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 28. 2. 2011, 19:08:44 · Upravil/a: jenikkozak
Martin Weis:
„Myslíte že tuším správně a odpověděl jsem si sám nebo jsou tam další závažné nedostatky o kterých nevím.“ Ta patička se mi zdá jako uživateli příšerná, vyhledávač by k tomu měl přistupovat stejně. Ve zdrojovém kódu máte definice tří stránek (třikrát <html>, třikrát <head>), což je nesmysl. Odkaz na kaskádové styly je dokonalý: file:///C|/Documents%20and%20Settings/Denis007/Plocha/web/1385/webtemplates3/style.css Hlavně nevypínejte počítač, jinak by se z Vaší plochy nemohl stahovat. :D Na všech stránkách je stejný element title, navíc chybně napsaný. „Vítáme Vás na naších stránkách.“ Vždyť máte chybu už v nadpisu. No naštěstí to vyhledávače snad neumějí přečíst. Chtělo by to předělat. Edit: Já už asi vím, proč je tam ta stránka několikrát (což vyhledávače určitě mate, protože se nemohou dostat k tomu správnému title), ta stránka je v PHP a jednotlivé kousky jsou vkládány pomocí include, že? V takovém případě jednotlivé části stránky nemají obsahovat <head> a další elementy, které se ve výsledku mají objevit jen jednou. Druhá editace: „Taktéž propad webu w>ww.casting-hostesky.cz na slovo hostesky které byly vždy na prvních místech na Seznamu zaznamenal sestup pod 100. pozici. Na Googlu je doposud už léta na první stránce.“ To, že má stránka poměrně dobrou pozici, nemusí znamenat, že by byla dokonalá, může to být tím, že v očích vyhledávače není horší než konkurence. A to, že vyhledávače nepodávají totožné výsledky, je podle mne dobré, protože člověk si může vybrat, který z nich bude používat. Na Seznamu (na Googlu samozřejmě taky) občas mění algoritmus, spousta lidí se proto na ně zlobí. Ale já osobně bych asi nechtěl používat vyhledávač, který by ukončil ladění mechanismů v roce 1998. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0