Autor Zpráva
Miri
Profil *
Dobrý den, používám fckeditor na svůj web. Když tam nahraju český text tak mi to přepíše na něco takovéhleho
<strong>K obnoven&iacute; fyzick&yacute;ch a psychick&yacute;ch sil</strong><br />
<br />


1. chtěl bych se zeptat jestli tyto texty vezmou roboti jako český a jako správný text, nebo je to úplně špatně a budou mě špatně indexovat?
2. Nevěděl by někdo jestli se to dá v tomto editoru poupravit ? Předem díky Míra
Kalda
Profil
1. roboti to vezmou jako český text
2. Nastavení entit řeší v konfiguračním souboru (fckconfig.js) tyto řádky:

FCKConfig.ProcessHTMLEntities	= true ;
FCKConfig.IncludeLatinEntities	= false ;
FCKConfig.IncludeGreekEntities	= false ;


Konkrétně toto nastavení - převod na entity ano, ale nepřevádět znaky latinky a řecké abecedy.
Miri
Profil *
Trošku jsem se unáhlil s otázkou, už jsem něco našel na netu.

Odpovím si sám:
FCKConfig.ProcessHTMLEntities   = false ;
FCKConfig.IncludeLatinEntities  = false ;
FCKConfig.IncludeGreekEntities  = false ;

Tohle by mělo pomoct
Miri
Profil *
:-) Díky za odpověd. Proč ProcessHTMLEntities true ? není lepší to vypnout ?
Kalda
Profil
Pokud chcete umožnit vkládat některé "problematické" znaky jako např. &, tak je lepší to mít zapnuté.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0