| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| weblok Profil |
#1 · Zasláno: 22. 5. 2011, 12:46:40
Ahojte, chcel by som sledovať odkazy z mojich minisites, a to pomocou sledovania udalostí, do odkazu som vložil:
Kód: onClick="pageTracker._trackEvent('kategoria', 'akcia', 'popis');"no potom som sa dočítal že v novom sledovacom kóde sa udalosti sledujú týmto: Kód: onClick="_gaq.push(['_trackEvent', 'kategoria', 'akcia', 'popis']);" problem je že ani v jednom prípade mi GA žiadne udalosti neukazuje, v staršej verzii mi neukazuje vôbec nič a novšom rozhraní mi akurát napíše - Počet návštěv vedoucích k událostem: 11 - ale to je všetko, neviete kde robím chybu? viem bezpečne že na odkazy sa kliká. |
||
| Kalda Profil |
#2 · Zasláno: 22. 5. 2011, 15:00:16
Jak dlouho po "kliknutí" jste se snažil najít událost v rozhraní GA?
U událostí chvilku trvá, než se započítají. Jinak máte pravdu - je třeba vybrat dle podoby měřícího kódu - když se podíváte do Vašeho kódu, tak pokud v něm uvidíte zapsané pageTracker, použijte první verzi, pokud uvidíte _gaq - tak použijte druhou. |
||
| weblok Profil |
#3 · Zasláno: 22. 5. 2011, 18:50:13
vždy som čakal najmenej 48 hodín, v kóde mám _gaq.push - to som nahadzoval pred 4 dňami. odkaz na minisite : www.hennanavlasy.eu
|
||
| Kalda Profil |
#4 · Zasláno: 22. 5. 2011, 20:14:52
Při kopírování/zápisu se Vám tam dostal blbě nějaký neviditelný znak.
Přepiště _qag.push přímo z klávesnice a mělo by to fungovat - nyní je tam totiž JavaScriptová chyba - SyntaxError: illegal character. |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0